Meg merjem enni?

Figyelt kérdés
Csináltunk múltkor ilyen diétás csirkés-brokkolis tésztát, de van benne Cayenne bors. Azt olvastam, hogy ez a bors férget okoz. Mivel nagyon tisztaságmániás vagyok, és mindennél fontosabb az egészségem, félek enni belőle ezek után. Már ettem belőle mondjuk tegnap. A szekletemben voltak fehér pöttyök, de az szerintem a szezámmagos süti volt. Illetve fáj a hasam (pár perce kezdett el fájni, eddig nem volt bajom, pedig ma nem ettem tésztát), de nem fogytam, van étvágyam. Van 2 kutyám, de mindig megmosom a kezem rendesen a simogatásuk után, illetve ruhát is cserélek mindig, miután velük voltam. Férges lehetek? Igaz tényleg, férget okoz a bors?

2016. márc. 14. 13:32
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A bors NEM okoz férgességet. S ha a kutyáidat negyedévente féregteleníted, tőlük sem kapod el.
2016. márc. 14. 13:34
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
igen. A bors felszínén apró fehér elefántok vannak.
2016. márc. 14. 13:36
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, picit megnyugodtam. Olyan típus vagyok, aki mindent elhisz, jobb félni mint megijedni alapon.
2016. márc. 14. 13:36
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hol olvastad ezt, de irtó nagy badarság.
2016. márc. 14. 13:44
 5/9 A kérdező kommentje:
Google -> Cayenne pepper test
2016. márc. 14. 13:51
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, nem, ezt teljesen felreertetted! :) Rakerestem arra a google-ben, amit irtal, ez egy teszt, ami arra valo, hogy kimutassa, ha feregfertözesed van! A google szerint a füszer hatasara a feregböl kis darabkak ürülnek feher pontok formajaban a szekletedben, es ebböl tudod, hogy ferges vagy. De nem a bors okozza a ferget!!! Az csak kimutatja, ha mar alapbol ferges vagy, ezert is az a neve ennek a probanak, hogy "cayenne pepper TEST". Azt, hogy van-e a tesztben barmi igazsag, nem tudom, csak elolvastam, amire hivatkoztal. :)
2016. márc. 14. 17:16
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem osztogatnak, hanem fosztogatnak...
2016. márc. 14. 17:44
 8/9 A kérdező kommentje:
Jaj, akkor elnézést kérek. Nem túl jó az angol tudásom és erre gondoltam rögtön. Köszönöm az értelmes választ.
2016. márc. 14. 22:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a tanulással, tájékozódással érdemesebb lenne foglalkoznod. Egyébként medveállatkát már láttál?
2016. márc. 29. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!