Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha megyünk nyaralni hogy...

Ha megyünk nyaralni hogy számoljak kalóriát, és meg merjem enni amit megkívánok és amit adnak?

Figyelt kérdés
Holnap indulunk nyaralni 2 hétre Görögországba és nem tudom hogy oldjam meg hogy írom a kalóriát amikor nem tudom majd hogy mi miből készült vagy esetleg mennyi kalória van benne. Mániákusan számolom állandóan majdnem 2 hónapja. Sokszor félek enni emiatt. De hogy élvezzem a nyaralást így? Meg amúgy is nem akarok számolgatni többé, de nem tudom abbahagyni. Ja és kapunk reggelit ebédet meg vacsit. 157 cm/50 kg 16/L
2014. aug. 6. 20:27
 1/6 anonim ***** válasza:
50%
Nyaralásra mész. A kalóriaszámlálás hülyeség. Görögországban leszel. Szerintem te hülye vagy. Egyél nyugodtan,bátran. Nem egy és nem egy heti étkezéstől fogsz elhízni.
2014. aug. 6. 20:36
 2/6 anonim ***** válasza:
A kalóriaszámlálás egyáltalán nem hülyeség, de a nyaralás idejére tényleg szünetet lehet tartani. Ettől persze még mértéket tarthatsz az étkezéseknél.
2014. aug. 6. 20:41
 3/6 anonim ***** válasza:

Felejtsd el a kalóriákat. Egyél nyugodtan, nem mondom, hogy állandóan zabáld tele magad. Találj egy aranyközéputat. A nyaralás nem azért van, hogy a diéta, kalóriaszámlálás, akármi megkeserítse. Élvezd ki, hiszen nem minden nap jut el Görögországba az ember.

Légy mértékletes, és mozogj egy kicsit. Így nem lesz gond. :)

2014. aug. 6. 20:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia. Ne számold, ne foglalkozz vele. A görögöknél sok a hús és a zöldség, a savanyú gyümölcs. Kerüld a cukrokat, a sütijeiket, a pitát (max felet egyszerre), a krumplit, a rizst és egyél rendszeresen, nem fogsz meghízni.
2014. aug. 6. 20:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Egész évben számolok, de nyaraláskor letojom. A gyomrod úgyis hozzászokott, ha keveset eszel, és nem tudsz zabálni.
2014. aug. 6. 20:55
 6/6 anonim válasza:

Nem szabad mániákussá válni kalóriaszámolás közben, lazíts egy kicsit.

Nyaralás alatt max. meg tudod saccolni. Igyekezz "tisztán" enni továbbra is és nem lesz gond.

Egy idő után (ha most még nem) tudni fogod, hogy mi az a kaja mennyiség, ami neked naponta kell, így nem kell majd mindig számolgatnod.

2014. aug. 6. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!