Kérlek ne ítéljetek el. Elég undorító dolgot csináltam. Szerintetek mennyi kalóriát számoljak erre?
Ne szégyelld magad. Én is fogyózom, és tudom milyen néha milyen nehéz megállni egy-egy finomságot, bár én soha nem csináltam azt amit te, meg tudlak érteni. De ne csináld többet. Csak ártasz a lelki békédnek az efféle "bűnözéssel".
Hogy mennyi kalóriát számolj fel rá? Végül is csak az került a gyomrodba, ami a nyáladdal, úgymond lecsúszott. Nem olyan sok az.
Semmi baj! Ezt álevésnek hívják. Nem pont egy egészséges dolog és az evészavar egyik kísérője is, de még mindig jobb a hányásnál.
El kell döntened, hogy csak azt veszed a szádba amit, le is fogsz nyelni és bent is marad. Ehhez nagy akarat erő kell, de egy egészségesebb élet várhat rád..
Hogy mennyi kcal lehet azt nem tudom, de a száj az emésztés 1 fázisa és vannak szájban diszpergálódó gyógyszerek is, tehát azért valamennyit bevittél.
Kitartást kedves kérdező és egészséges életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!