Nos, szerintetek mennyire csináltam valamit jól? Én 16 évesen, és most 25 évesen:D now and then :D
Figyelt kérdés
itt szinte már röfögtem és megértem a vágásra :D
és itt vagyok most kb 2 órával ezelőtt ahogy fekszem a laptopommal a térdemen:D
Kb félóra és törlöm a képeket ! :D
2014. jan. 21. 23:51
1/23 anonim válasza:
Bár az első fotónál rátettél egy nagy lapáttal a vigyorral, azért így is szembetűnő a változás... Nekem tetszik ;)
2/23 A kérdező kommentje:
138 kiló voltam z első fotón!!! most 70 vagyok ! :)
2014. jan. 22. 00:15
3/23 anonim válasza:
Az is jó, hogy egészséges arcod van, és fiatalos is ami szerintem jó dolog.
Azt mondod 25?
Helyes!
4/23 A kérdező kommentje:
érdekes megnézve a régi képemet a bőröm sokkal furább, rosszabb színű volt. :S sötétebb tónusú. tudom a mostani képen erősebb a fény is, de a bőröm hó fehér élőben is.... és jah sajna már 25 :( és még mindig magányos.
2014. jan. 22. 00:39
7/23 anonim válasza:
Első képen még fiú voltál, a másodikon pedig már lány ?
8/23 anonim válasza:
Jól csináltad, hogy hagytad a természetet normálisan működni.
9/23 A kérdező kommentje:
loool. ne haragudj hogy feminim egy KICSIT az arcom xD
2014. jan. 22. 08:15
10/23 anonim válasza:
Érdekes, mert az első képen idősebbnek nézel ki, pedig az elvileg 9 évvel fiatalabb :)
Gratulálok az eredményhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!