Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Szerintetek meg merjem enni?

Szerintetek meg merjem enni?

Figyelt kérdés
Másnapos vagyok. Reggel még csak a fejem fájt, és éhes voltam, meg szomjas. Rendeltem egy adag rántott sajtot, hasábbal, tartárral. De a rendelés után elkezdett hányingerem lenni, 1x hánytam, és azóta is rossz a gyomrom. Ráadásul olyan 3óra körül programom lenne, amire össze kell szednem magam. Szerintetek meg merjem enni a kaját? Nem túl nehéz?
2014. szept. 4. 12:02
 1/2 anonim válasza:
Sztem ne edd, de ki sem dobd, tedd el holnapra. Egyél valami könnyebbet, levest, vajas kenyeret, szendvicset, de ne fald be egyszerre, hanem alaposan megrágva, szépen lassan. Így biztos nem lesz baj, ha el kell menned otthonról.
2014. szept. 4. 12:15
 2/2 anonim ***** válasza:
Eltenném estére vagy holnapra, ma pirítóst, főtt krumplit,kekszet, ropit stb-i ennék, ami könnyű a gyomornak!
2014. szept. 4. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!