Hogy merjem bölcsibe adni a lányom ha ebédre nem hajlandó csak turmixolt kaját enni?
Mennyi idős? Az én fiam most ment bölcsibe 2 évesen, itthon szinte semmit nem volt hajlandó enni, etetni kellett, stb. A bölcsiben meg lassan azt hiszik, itthon nem kap enni, mert ott mindent felfal :) Az első napokban még etették, de pár nap múlva már ő nem hagyta, és mindent megeszik egyedül. Olyan ételeket is, amiket itthon nem.
Ne aggódj szerintem, majd ha látja, hogy a többi gyerek eszik, akkor ő is fog.
Bölcsödéje válogatja, beszélj az ottaniakkal.
VAgy vigyél be kajátneki, vagy egy turmixgépet..
Hidd el enni fog.
Egyrész a dadáknak elég nagy tapasztalatuk van, nem lehet őket úgy "zsarolni" mint téged, másrészt számít, hogy a többi gyerek eszik.
Sok anyukát láttam már akik nem hitték el, hogy miket eszik meg a gyerekük, amíg meg nem lesték, hogy eszik szendvicset, vagy rágja a nyers répát. Közben esküdtek rá, hogy otthon semmi darabosat nem hajlandó enni.
Szia!
Az enyém igaz 14 éve múlt,hogy bölcsibe ment 19 hónaposan.
Jött az ebéd,de ő nem nyitotta a száját.Megkérdezték,hogy nem szereti-e az ebédet.mire ő :"az én anukám nekem ezt mindig ósszetumixolja."Neki nem volt pelusa,de mindig turmixot kapott.Itthon 4 éves koráig csináltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!