Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Így van esélye annak, hogy...

Így van esélye annak, hogy elkaptam a HIV-et?

Figyelt kérdés

Meleg vagyok, 2 hónapja ismerkedek egy sráccal, akivel már többször taliztunk, de most más is történt.

1 nyelves csók, nyalogatott, kicsit csinálta nekem az orált (én neki nem, és a nyálat utána le is töröltem, de nagyon rövid ideig csinálta), majd gumit húztam, és kicsit csináltam neki anált. Meg max a nemi szervét húzogatta a fenekemen, meg puszilgatott.

Ennyi. Több nem volt, nem történt más.

Én csak azért kérdezem, mert ettől a betegségtől pánikszerűen félek, és a legapróbb hülyeségre is képes vagyok azt hinni, hogy annál is van esélye, hogy elkaptam.

Mennyi lenne így az esély? Vagy megnyugodhatok, hogy így nincs semmi?

(amúgy ettől a fóbiától, hogy tudnék a leghatékonyabban megszabadulni?)

2015. júl. 11. 18:50
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Megmutatta a negatív tesztjét, de azóta volt már 1 emberrel, de szigorúan gumival.
2015. júl. 11. 19:16
 22/33 anonim ***** válasza:
27%

Amúgy érdekes:

Ha lány tesz fel ugyanilyen kérdést, akkor mindenki nyugodtan válaszol, normálisan.

Ha meg meleg, akkor meg besz@ratja mindenki.

Nyállal NEM terjed, sem izzadtsággal, se könnyel. Ahhoz, hogy valaki nyállal elkapja, 9 litert kéne belőle meginnia.

A mikrosérülés meg akkor veszélyes, ha arra ondó/vér/hüvelyváladék kerül.

Akinek az orált csinálják, az nincs veszélyben (max ha vérzik a szája, de azt észre lehet venni), aki csinálja, az már igen. És így is az orális szexnél a legkisebb az esélye az átvitelnek.

Még a gumi nélküli, beleélvezős közösülésnél SEM 100% az elkapás esélye.

2015. júl. 11. 19:21
 23/33 anonim válasza:
88%
Nan na na, azért azért csak óvatosan. Nem a véletlenekben bízni!
2015. júl. 11. 19:26
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos elmennék tesztre még akkor is ha kicsi az esélye, de legalább megnyugszol :-)
2015. júl. 11. 20:49
 25/33 anonim ***** válasza:
7%
Megkérdezhetem, hogy miért lettem lepontozva, amikor tényeket írtam le? Ha valaki nem hiszi el, olvasson utána!
2015. júl. 11. 20:51
 26/33 anonim válasza:
0%

én is lelettem pontozva...

most csak hívről beszéltünk nem másról

az csókkal nem terjed, análisan mind2 elkaphatja, oráisan csak az aki csinálja...

mit nem lehet ezen érteni ?!

2015. júl. 11. 22:20
 27/33 anonim ***** válasza:
65%

ige lehet rá esély ha voltak mikrosérülések a száján, vagy a te péniszeden, ezt nem tudhatod, azt meg hogy vérzik e a száján belül azt nem látod mert ha pici vér is van azt nem tudod észrevenni.

igen mást is kaphatsz el igy mert a szájban is lehetnek olyan nemibetegséget okozó korokozok amit esetleg más farkának kielégitésekor szedett össze és nem feltétlenül okoz panaszt, valamint ugyanigy mint a HIVet el lehet kapni, hepatitis C ez sem gyogyitható, de szifilisz stb..

ha ennyire fobiás vagy mostantol huzz gumit az orálszexhez is.

2015. júl. 11. 23:13
 28/33 ftf1983 ***** válasza:
56%

A leírtak alapján csoda lenne a fertőzés. A HIV a testnedvek útján fertőz (vér, ondó, hüvelyváladék, anyatej) nyál útján nem. Szóval ha a te farkad az ő szájában volt, akkor a fertőzéshez minimum az kellett volna, hogy te vérez és az ő szájában is legyen vérzés. Ha análisan gumival csináltátok, akkor megint csak nincs gond. Az, hogy a fenekedhez dörzsölte a farkát esélytelen a fertőzésre, mert nem élvezett rá és nem volt nyílt sebed sem, ha jól sejtem. A testnedvek útján terjedő kórokozóknak mindig kell bejutási pont a véráramba ahhoz, hogy fertőzzenek.

Az dicséretes, hogy óvatos vagy, de nem csak a HIV létezik, hanem sok más is. A másik, hogy nem kell pánikolni, beképzelni dolgokat, mert csak magadat szívatod vele!

2015. júl. 12. 09:47
 29/33 Béla211 ***** válasza:

Elég egy apró sérülés is mikró sérülés hogy elkapja.Nem kell ahhoz vérezni.Persze erre nagyon pici az esély.Ha félsz hogy az lettél menjél el hív tesztere a Karolina úton anonim meg csinálják a neveted se kell megadni.Persze ezt is 3 hónap múlva érdemes amúgy megcsinálni ,mert addig tart az ablak periódus ebben az időben ha meg is fertőződtél nem biztos hogy kimutatja a teszt.De itt vannak a kérdéseidre a válaszok.

Ha fertőzött volt a partnered akkor ezektől a dolgoktól is elkaphat ad tőle.

[link]

2015. júl. 12. 10:04
 30/33 Béla211 ***** válasza:
amúgy a hepatitisz C-re jó odafigyelni mert elégé terjed főleg a drogosok körében amióta nincsen tűcsere program.
2015. júl. 12. 10:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!