Így van esélye annak, hogy elkaptam a HIV-et?
Meleg vagyok, 2 hónapja ismerkedek egy sráccal, akivel már többször taliztunk, de most más is történt.
1 nyelves csók, nyalogatott, kicsit csinálta nekem az orált (én neki nem, és a nyálat utána le is töröltem, de nagyon rövid ideig csinálta), majd gumit húztam, és kicsit csináltam neki anált. Meg max a nemi szervét húzogatta a fenekemen, meg puszilgatott.
Ennyi. Több nem volt, nem történt más.
Én csak azért kérdezem, mert ettől a betegségtől pánikszerűen félek, és a legapróbb hülyeségre is képes vagyok azt hinni, hogy annál is van esélye, hogy elkaptam.
Mennyi lenne így az esély? Vagy megnyugodhatok, hogy így nincs semmi?
(amúgy ettől a fóbiától, hogy tudnék a leghatékonyabban megszabadulni?)
Amúgy érdekes:
Ha lány tesz fel ugyanilyen kérdést, akkor mindenki nyugodtan válaszol, normálisan.
Ha meg meleg, akkor meg besz@ratja mindenki.
Nyállal NEM terjed, sem izzadtsággal, se könnyel. Ahhoz, hogy valaki nyállal elkapja, 9 litert kéne belőle meginnia.
A mikrosérülés meg akkor veszélyes, ha arra ondó/vér/hüvelyváladék kerül.
Akinek az orált csinálják, az nincs veszélyben (max ha vérzik a szája, de azt észre lehet venni), aki csinálja, az már igen. És így is az orális szexnél a legkisebb az esélye az átvitelnek.
Még a gumi nélküli, beleélvezős közösülésnél SEM 100% az elkapás esélye.
én is lelettem pontozva...
most csak hívről beszéltünk nem másról
az csókkal nem terjed, análisan mind2 elkaphatja, oráisan csak az aki csinálja...
mit nem lehet ezen érteni ?!
ige lehet rá esély ha voltak mikrosérülések a száján, vagy a te péniszeden, ezt nem tudhatod, azt meg hogy vérzik e a száján belül azt nem látod mert ha pici vér is van azt nem tudod észrevenni.
igen mást is kaphatsz el igy mert a szájban is lehetnek olyan nemibetegséget okozó korokozok amit esetleg más farkának kielégitésekor szedett össze és nem feltétlenül okoz panaszt, valamint ugyanigy mint a HIVet el lehet kapni, hepatitis C ez sem gyogyitható, de szifilisz stb..
ha ennyire fobiás vagy mostantol huzz gumit az orálszexhez is.
A leírtak alapján csoda lenne a fertőzés. A HIV a testnedvek útján fertőz (vér, ondó, hüvelyváladék, anyatej) nyál útján nem. Szóval ha a te farkad az ő szájában volt, akkor a fertőzéshez minimum az kellett volna, hogy te vérez és az ő szájában is legyen vérzés. Ha análisan gumival csináltátok, akkor megint csak nincs gond. Az, hogy a fenekedhez dörzsölte a farkát esélytelen a fertőzésre, mert nem élvezett rá és nem volt nyílt sebed sem, ha jól sejtem. A testnedvek útján terjedő kórokozóknak mindig kell bejutási pont a véráramba ahhoz, hogy fertőzzenek.
Az dicséretes, hogy óvatos vagy, de nem csak a HIV létezik, hanem sok más is. A másik, hogy nem kell pánikolni, beképzelni dolgokat, mert csak magadat szívatod vele!
Elég egy apró sérülés is mikró sérülés hogy elkapja.Nem kell ahhoz vérezni.Persze erre nagyon pici az esély.Ha félsz hogy az lettél menjél el hív tesztere a Karolina úton anonim meg csinálják a neveted se kell megadni.Persze ezt is 3 hónap múlva érdemes amúgy megcsinálni ,mert addig tart az ablak periódus ebben az időben ha meg is fertőződtél nem biztos hogy kimutatja a teszt.De itt vannak a kérdéseidre a válaszok.
Ha fertőzött volt a partnered akkor ezektől a dolgoktól is elkaphat ad tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!