Mennyi az esélye, hogy elkaptam a HIV-et csak orális szextől?
A fiú hetero. Eddig mindig figyeltem magamra és védekeztem is, de sajnos ez most becsúszott :(
Pár hónapja voltam egy fiúval, akit régóta ismerek. Igaz csak az orális volt gumi nélkül, a többi nem, de nincs jóérzésem. Beleél ve zett a számba :(
Bár egy nagyon rendes fiú, viszont sokat csajozott, ezekről mind tudok. Mondjuk azt is mondta, hogy magánál az aktusnál mindig védekezik a lányokkal. Bár most ezt vagy elhiszem, vagy nem.
Bánom ezt a dolgot, nagyon nagy hu lye ség volt tőlem. Soha többé nem tenném.
Ma megyek HIV tesztre, azóta álmatlan éjszakáim vannak :(
Szerintetek mennyi az esélye, hogy elkaphattam bármit is?
Az méginkább idegesít, hogy július 30-án voltunk együtt és szeptember 15 körül influs voltam és fájt a torkom. Igaz a cégben a kolléganőm ugyanilyen tünetekkel járt be betegen. tehát az is lehet, hogy tőle kaptam, mert körülötte mindenkinek fájt a torka vagy ez meg az.
Nem vagyok nyugodt :(
"Gondolom nem hu lye, hogy megakarjon halni.Tanult, értelmes fiú"
ezekszerint te tanulatlan, buta lány vagy aki megakar halni? ez nem ettől függ...
Utolsó, látom a kötözködés megy....
Egyébként meg arra írtam, hogy ha mindenkinél gumit húzott a vaginális/anális aktusnál, ahogy azt nálam is tette, akkor elég kicsi az esélye, hogy fertőzött lenne. Persze megvan, de kicsi.
Dr. Szlávik János főorvos Szent László kórház: "Az anális és vaginális közösülésnél nagyobb a rizikófaktor, mint az orális szexnél.De ez utóbbinál sem zárható ki a fertőzés lehetősége. De akiket eddig én láttam, higgyék el, egyik sem orális úton fertőződött meg."
Az meg a másik, hogy itt is megmutatkozik a magyar emberek rosszindulata és negatív hozzáállása. Ezért tart itt ez az ország. Akinek valami baja van, azon még rúgnak egy nagyot..... Utálom a magyar embereket egyszerűen. Ez a mentalitás, hogy te biztos úgyis beteg vagy vagy az lettél.... Véletlenül sem hagyná el a szátokat bármi pozitív gondolat?!?!
Én nem ilyen vagyok és elkeserítelek: NEM. NEM LETTEM BETEG. EZ A JÓ HOZZÁÁLLÁS. És nem az, amit te próbálsz belém oltani.
Remélem, majd veled is hasonlóképpen fognak bánni, ha bármi problémád lesz!
"Rákot diagnosztizáltunk magánál. "
"Ez halálos betegség, nem lehet belőle kigyógyulni. Kevés ideje van hátra. "
Majd ha egyszer elhagyja valakinek a szája -irányodba- ezeket a szavakat, akkor kíváncsi leszek, hogyan fogod húzni a szád................................
Pff....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!