Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mennyi az esélye, hogy elkapta...

Mennyi az esélye, hogy elkaptam a HIV-et csak orális szextől?

Figyelt kérdés

A fiú hetero. Eddig mindig figyeltem magamra és védekeztem is, de sajnos ez most becsúszott :(

Pár hónapja voltam egy fiúval, akit régóta ismerek. Igaz csak az orális volt gumi nélkül, a többi nem, de nincs jóérzésem. Beleél ve zett a számba :(

Bár egy nagyon rendes fiú, viszont sokat csajozott, ezekről mind tudok. Mondjuk azt is mondta, hogy magánál az aktusnál mindig védekezik a lányokkal. Bár most ezt vagy elhiszem, vagy nem.

Bánom ezt a dolgot, nagyon nagy hu lye ség volt tőlem. Soha többé nem tenném.

Ma megyek HIV tesztre, azóta álmatlan éjszakáim vannak :(

Szerintetek mennyi az esélye, hogy elkaphattam bármit is?

Az méginkább idegesít, hogy július 30-án voltunk együtt és szeptember 15 körül influs voltam és fájt a torkom. Igaz a cégben a kolléganőm ugyanilyen tünetekkel járt be betegen. tehát az is lehet, hogy tőle kaptam, mert körülötte mindenkinek fájt a torka vagy ez meg az.

Nem vagyok nyugodt :(

2015. márc. 31. 07:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Sajnos semmi megnyugtatót nem tudok írni, főleg, hogy beleélvezett a szádba...de ma mész tesztre, nem sokára túl leszel rajta... Ez pasitõl függ, írod, hogy sok nővel volt szexuális kapcsolata, bár elég 1 is ha fertőző volt. Próbàlj megnyugodni valahogy, mit sem vàltoztat az eredményen. Kitartás.
2015. márc. 31. 08:16
 2/15 A kérdező kommentje:
Hát mi vel velem is felhúzta a gumit...Így gondolom másokkal is. Gondolom nem hu lye, hogy megakarjon halni.Tanult, értelmes fiú.
2015. márc. 31. 08:34
 3/15 anonim ***** válasza:
de mivel orállal is terjed és nyílván ott nem volt védekezés + ő is kényeztette a hölgyeket ugye. ha ennyire bízol benne akkor mi a kérdés?
2015. márc. 31. 10:50
 4/15 anonim ***** válasza:
74%

"Gondolom nem hu lye, hogy megakarjon halni.Tanult, értelmes fiú"

ezekszerint te tanulatlan, buta lány vagy aki megakar halni? ez nem ettől függ...

2015. márc. 31. 10:53
 5/15 A kérdező kommentje:

Utolsó, látom a kötözködés megy....

Egyébként meg arra írtam, hogy ha mindenkinél gumit húzott a vaginális/anális aktusnál, ahogy azt nálam is tette, akkor elég kicsi az esélye, hogy fertőzött lenne. Persze megvan, de kicsi.

Dr. Szlávik János főorvos Szent László kórház: "Az anális és vaginális közösülésnél nagyobb a rizikófaktor, mint az orális szexnél.De ez utóbbinál sem zárható ki a fertőzés lehetősége. De akiket eddig én láttam, higgyék el, egyik sem orális úton fertőződött meg."

2015. márc. 31. 12:35
 6/15 A kérdező kommentje:
Egyébként kedves károgó utolsó, én leírtam, hogy eddig mindig használtam gumit orálishoz is, de nem vagyok tévedhetetlen, emberből vagyok, így előfordul - gondolom te tökéletes vagy - hogy helytelenül cselekszem.....De attól még téged mi jogosít fel arra, hogy bármilyen pálcát is törj felettem vagy kritizálj?! Kizártnak tartom, hogy egész életedben gumiban sz ptál vagy gumiban sz.ptak. Szerintem nincs olyan embwer, akivel ez nem fordult soha elő. Ugye?
2015. márc. 31. 12:38
 7/15 A kérdező kommentje:
3. A mai világban a bizalom nem elég. Én ismerek olyan családot, ahova a férj biszexuálisként (asszony nem tudta), hazavitte a vírust és a hölgy így kapta el. Szóval egy monogám párkapcsolat sem jelent semmit, ha a tudtodon kívül félreku nak.... és hidd el, elég sok van ilyen.
2015. márc. 31. 12:41
 8/15 A kérdező kommentje:

Az meg a másik, hogy itt is megmutatkozik a magyar emberek rosszindulata és negatív hozzáállása. Ezért tart itt ez az ország. Akinek valami baja van, azon még rúgnak egy nagyot..... Utálom a magyar embereket egyszerűen. Ez a mentalitás, hogy te biztos úgyis beteg vagy vagy az lettél.... Véletlenül sem hagyná el a szátokat bármi pozitív gondolat?!?!

Én nem ilyen vagyok és elkeserítelek: NEM. NEM LETTEM BETEG. EZ A JÓ HOZZÁÁLLÁS. És nem az, amit te próbálsz belém oltani.

Remélem, majd veled is hasonlóképpen fognak bánni, ha bármi problémád lesz!

"Rákot diagnosztizáltunk magánál. "

"Ez halálos betegség, nem lehet belőle kigyógyulni. Kevés ideje van hátra. "

Majd ha egyszer elhagyja valakinek a szája -irányodba- ezeket a szavakat, akkor kíváncsi leszek, hogyan fogod húzni a szád................................

Pff....

2015. márc. 31. 13:15
 9/15 anonim ***** válasza:
Bár nem Nekem írtad de ne haragudj mi volt ebbe a kötöszködés? Leírta hogy ez nem attól függ hogy ki mennyire tanult és okos. Itt egyedül Te vagy buta ha nem tudod értelmezni amit írnak Neked! Sok minden kiderült a megnyilvánulásoddal Kedves Kérdező.
2015. márc. 31. 14:08
 10/15 anonim ***** válasza:
Kôszônôm 9, ez lett volna a lênyeg. Talân az emberi butasâg mêg a rosszindulatnâl is rosszabb :( elsô kommentem se volt rosszindulatû, azt nem írtad, hogy csak pozitív gondolatokat szabad îrni. remêlem egêszsêges vagy az elmebajt leszâmîtva :-D ên sehogyse szopok mert fêrfi vagyok :-D minden jôt!
2015. márc. 31. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!