Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Így van esélye annak, hogy...

Így van esélye annak, hogy elkaptam a HIV-et?

Figyelt kérdés

Meleg vagyok, 2 hónapja ismerkedek egy sráccal, akivel már többször taliztunk, de most más is történt.

1 nyelves csók, nyalogatott, kicsit csinálta nekem az orált (én neki nem, és a nyálat utána le is töröltem, de nagyon rövid ideig csinálta), majd gumit húztam, és kicsit csináltam neki anált. Meg max a nemi szervét húzogatta a fenekemen, meg puszilgatott.

Ennyi. Több nem volt, nem történt más.

Én csak azért kérdezem, mert ettől a betegségtől pánikszerűen félek, és a legapróbb hülyeségre is képes vagyok azt hinni, hogy annál is van esélye, hogy elkaptam.

Mennyi lenne így az esély? Vagy megnyugodhatok, hogy így nincs semmi?

(amúgy ettől a fóbiától, hogy tudnék a leghatékonyabban megszabadulni?)

2015. júl. 11. 18:50
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
39%
Van esélye
2015. júl. 11. 18:56
 2/33 anonim válasza:
60%

tudtommal csókolózástól és nyáltól nem lehet elkapni ;)

olvastam hogy hív+ elégíthet ki orálisan, akkor nem tud fertőzni, csak fordítva (előválladék,sperma miatt)

análnál ugyan ez.

szóval szerintem nincs gond, de ha szeretnétek, menjetek el ketten van ingyenes vizsgálat, ahol megtudhatjátok, hogy hiv, vagy bármi más nemi betegségetek van egyáltalán.

3/33 anonim ***** válasza:
60%
Dehogy van esélyed...
 4/33 A kérdező kommentje:

Tehát akkor nem kell félnem, mert nincs esélye?

(én nem elégítettem ki orálisan, nem ért hozzá a számhoz se)

2015. júl. 11. 18:58
 5/33 Bob the builder ***** válasza:
0%
Nyugi orál szexnél is fertőz, nincsen semmi gond.
2015. júl. 11. 18:59
 6/33 anonim ***** válasza:
Nem, nincs esélye. De miért kell kétszer leírni, hogy nem pippantottad le?
2015. júl. 11. 18:59
 7/33 A kérdező kommentje:

Csak leírtam.

"Nyugi orál szexnél is fertőz, nincsen semmi gond."

Mennyire? Vagy hogy?

2015. júl. 11. 19:00
 8/33 A kérdező kommentje:

És a fóbiától meg lehet valahogy egyedül szabadulni?

Akkor tehát nincs esélye, hogy így elkaphattam valamit?

2015. júl. 11. 19:01
 9/33 anonim válasza:
50%
Szia! Ha nem volt seb a száján,amin keresztül vérrel megfertőződhettél, akkor szerintem kevés esély van rá, hogy megkaphatod a betegséget. Ugyanis a HIV vérrel és testnedvekkel terjedhet.És mivel óvszerrel közösültetek, ez jó gondolkodásra vall, csökkentetted az esélyét a betegségnek. Bár szerintem máskor előbb győződj meg a párod egészségéről, és utánna pedig nyugodtabban élvezhetitek egymás társaságát. Már ha tartós kapcsolatotok lesz és nem fog megcsalni, amivel veszélyezteti mind kettőtök egészségét. Mindenesetre ha most megúsztad, máskor előbb ismerd meg és utánna jöhet az élvezet. Sok szerencsét, tartós kapcsolatot és boldogságot neked/nektek!
2015. júl. 11. 19:04
 10/33 anonim ***** válasza:
Oralnál is használjatok óvszert, mert van kockázat és nem csak hiv-re!
2015. júl. 11. 19:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!