Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Így van esélye annak, hogy...

Így van esélye annak, hogy elkaptam a HIV-et?

Figyelt kérdés

Meleg vagyok, 2 hónapja ismerkedek egy sráccal, akivel már többször taliztunk, de most más is történt.

1 nyelves csók, nyalogatott, kicsit csinálta nekem az orált (én neki nem, és a nyálat utána le is töröltem, de nagyon rövid ideig csinálta), majd gumit húztam, és kicsit csináltam neki anált. Meg max a nemi szervét húzogatta a fenekemen, meg puszilgatott.

Ennyi. Több nem volt, nem történt más.

Én csak azért kérdezem, mert ettől a betegségtől pánikszerűen félek, és a legapróbb hülyeségre is képes vagyok azt hinni, hogy annál is van esélye, hogy elkaptam.

Mennyi lenne így az esély? Vagy megnyugodhatok, hogy így nincs semmi?

(amúgy ettől a fóbiától, hogy tudnék a leghatékonyabban megszabadulni?)

2015. júl. 11. 18:50
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy van esélye, de így, ahogy nálunk volt, így elkaphattam valamit? Én nem érintkeztem ondóval.
2015. júl. 11. 19:05
 12/33 anonim válasza:
A HIV-fertőzés vér, ondó, előváladék, hüvelyváladék és anyatej útján terjed; elsősorban óvszer nélküli közösülés és közös tűvel folytatott injekciós kábítószer használat révén. Érted? Ha nem volt a barátod beteg, akkor nincsen eséôye! Viszont jobb félni mint megilyedni!
2015. júl. 11. 19:09
 13/33 anonim ***** válasza:
91%
Több kérdés is felmerül és látszik a teljes tájékozatlanság. Ha félsz az AIDS-től, akkor miért mégy bele ilyen kalandokba ? Ha a partnered nem hordozza a HIV vírusát, akkor nem fertőződhettél meg HIV vírussal, de lehet más nemibetegsége, ami ugyanennyire súlyos követezményekkel jár és azokat elkaphattad. Ha hordozza a HIV vírusát, akkor elkaphattad, akár más nemibetegségekkel együtt, mert a nemibetegségeket okozó vírusok, baktériumok és egysejtűek testnedvek útján fertőznek, különösen akkor, ha a testnedvekkel érintkező nyálkahártyán akár csak mikrosérülések is vannak (és pl a szájüregben meg a nyelv és a glans penis összerzsölődésénél miért ne lennének ill. keletkeznének mikrosérülések ?).
2015. júl. 11. 19:10
 14/33 A kérdező kommentje:
És ha az volt? :( Nem tudom amúgy. Ezért kérdezem, mennyi az esélye kb.
2015. júl. 11. 19:10
 15/33 anonim válasza:
Hogy az volt azt ugy sem tudod itt meg. Jobb vele elbeszélgetni errol.
2015. júl. 11. 19:11
 16/33 A kérdező kommentje:

Nem egy 5 perces ismertség volt, szal nem nevezném kalandnak, mert nem is történt sok minden.

Vérezni meg nem vérezhetett a szája, mert azt láttam volna a nyálon.

2015. júl. 11. 19:12
 17/33 A kérdező kommentje:
És nem vagyok tájékozatlan, sokat olvastam róla. Csak bizonytalan vagyok, hogy így van-e esélye, vagy megnyugodhatok. (fóbia)
2015. júl. 11. 19:13
 18/33 anonim válasza:
Mikrosérulés, érted? Tudod mi az?? Sérulés, amit nem látsz, mégis ott van, ahol a véredbe kerulhet a vírus!!!!!!!
2015. júl. 11. 19:14
 19/33 A kérdező kommentje:
Tudom mi az, és az is akkor van, ha vérzik az illető.
2015. júl. 11. 19:14
 20/33 A kérdező kommentje:
Egyébként nyál útján bizonyítottan nem terjed.
2015. júl. 11. 19:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!