Lehet, hogy Hiv+ vagyok?
Ajánlanám a figyelmedbe:
"Csomagunk tartalmazza a leggyakoribb STD (nemi úton átvihető betegségek) kórokozók vérből történő kimutatását: szifilisz, hepatitisz (B és C vírus), valamint az AIDS (HIV)kórokozóinak szűrését. Kiegészítésként kérhető mellé herpeszvírusok (HSV 1, 2) kimutatására irányuló vizsgálat is., hölgyeknél kiegészítve HCG-vel (terhesség igazolására irányuló vizsgálat). Ezen kórokozók súlyos tüneteket okozhatnak, komoly szövődményekkel (meddőség, ízületi, szemészeti problémák).
Minden esetben gondolni kell arra a régi megállapításra, illetve figyelmeztetésre, hogy ahol egy nemi-betegséget találunk, ott keresni kell a többit. Az ok a fertőzés módjának azonossága mellett az első, pl. herpeszes elváltozás okozta felületi sérülés, amely behatolási kapu más kórokozók, pl. a HIV vírus számára."
"A munkahelyen, egyetemen, kollégiumban stb nem tudom mennyire érne diszkrimináció, de biztos ott is furcsán, tartózkodóan viselkednének. Amúgy egész évben nem voltam beteg, szóval furcsa, hogy pont most, május közepén jön rám egy csomó ilyen tünet."
Nagyon más emberek véleményével foglalkozol, ami a te dolgod, ugye tudod, hogy nem túlzottan egészséges?
Ha egész évben nem stresszeltél a mostani helyzet miatt, akkor a mostani stresszed pont kiválthatta az eü. problémáidat. Asszem én írtam, hogy ne stresszelj mert az okoz immungyengeséget, nem a hiv.
Heveny fertőzés: Nem alakulnak ki minden betegen tünetek a fertőződés kapcsán, de általában rossz közérzet, láz, ízületi fájdalmak, torokfájás, többszörös nyirokcsomó duzzanat, ritkábban kiütések alakulnak ki. Ezek azután néhány nap, ill. hét alatt spontán, kezelés nélkül megszűnnek. Ebben az első szakaszban igen magas a vírusszám, éppen ezért nagyon erős a fertőzőképesség.
Részletek: [link]
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!