Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mitől lehet? Éjszaka gyűlhet...

Kamisamahajimemashita kérdése:

Mitől lehet? Éjszaka gyűlhet össze valami amitől reggel véreset köhögök és a betegség megszűnésével elmúlik az is ?

Figyelt kérdés

Egy hete influenzás vagyok ,antibiot is szedek mert sok a váladék és zöld volt.Sokat köhögtem erősen,egyik nap a hangom is majdnem teljesen elment.Tegnap reggel vért köhögtem fel ,ezért az orvos kért röntgent,teljesen rendben volt a tüdőm. Egész nap nem ismétlődött meg a véres köhögés,viszont

Most az előbb ahogy felkeltem megint véres volt ,de valami darabka is jött fel a váladékkal amit ahogy leszedtem róla a nyákot olyan mintha bőr darab lenne. Mióta felültem és köhögtem megint normális lett a váladék.

2 napig most nincs a dokim és beutalni sem tud így sehova,helyettesítés nincs.

#Vér köhögés
ma 03:25
 1/4 Ypszilon1980 ***** válasza:
Azért ez már többnek látszik, mint egy sima influenza. Ennek a vérnek mennyi a mennyisége? Erős köhögéstől lehet, de nekem fura ez a felkelsz és rögtön ilyen lesz a váladék. Tüdő röntgen az esetek többségében semmit sem mutat, majd ha elmúlik a betegség, akkor kell egy CT, más nem fog megnyugtató eredményt adni.
ma 06:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Amikor orrot fújsz, az nem véres a sok orrfújástól? Én arra tippelnék, hogy álmodban lefolyik a garaton a váladék, és azt köhögöd fel ébredés után.
ma 06:40
 3/4 sankarea válasza:
A tegnapi vér picit több volt a mai kevesebb,De igen véres az orrom is amikor fújom ,pedig nem erősen fújtam,meg a torkom közepe fáj nagyon amikor köhögök olyan mint a traktor.Napokkal ezelőtt ott nagyon fájt mintha a gégém gyulladt volna be.
ma 08:23
 4/4 sankarea válasza:
Valamiért nem engedett be másik profilról írtam mielőtt valaki bele kötne 🙂
ma 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!