Mi a baj a körömgombával?
Figyelt kérdés
Van körömgombám, nem tom honnan meg miért.
Folyton látom a reklámokban, hogy MEG KELL SZABADULNI TŐLE, vegyél ezt meg azt, járj el akár dokihoz is vele, és akkor TALÁN egy múlva elmúlik.
Szóval úgy döntöttem, hogy le…arom.
Nincs abból semmi gond, ha ott van 1-2 ocsmány köröm a lábujjamon, nem?
tegnap 14:54
1/8 Ypszilon1980 

válasza:

Nincs, csak ne menj mások közelébe. Az a baj vele, hogy terjed, fertőző, viszket, begyullad a bőröd, stb.
2/8 anonim 

válasza:

Az 1-est kiegészítve, emellett undorító látvány
3/8 A kérdező kommentje:
1# Amúgy sem megyek emberek közelébe.
2# Amúgy is undorító látvány vagyok.
tegnap 15:33
4/8 Ypszilon1980 

válasza:

#3: Ez a feeling engem az Addams Family-re emlékeztet, amikor a gyerekeknek a könyvből mutogatják az ótvart meg hasonlókat, ők meg élvezik.
5/8 anonim 

válasza:

Pedig igaz. Semmi nem történik, ha van körömgomba. Persze ronda, mint egy kopasz fej, vagy egy 100 kilós nő, de utóbbiak sincsenek kitiltva sehonnan.
6/8 A kérdező kommentje:
Mi a baj a kopaszsággal vagy a 100 kilós emberekkel??
tegnap 20:49
7/8 anonim 

válasza:

Akkor terjed, ha van kinek terjeszteni. Ha a kérdező olyan életformát él, hogy nincs kinek terjednie, akkor nem terjed. Viszket??? Láttál te már viszkető körmöt, 1-es? És nem, nem gyullad be a bőr, mért gyulladna be a gombától?
8/8 A kérdező kommentje:
7# Amúgy tényleg nem viszket és nem is gyulladt be (legalábbis nekem.)
tegnap 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!