Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi a baj az immunrendszeremmel?

Mi a baj az immunrendszeremmel?

Figyelt kérdés

2 hónap alatt 2-3 fertőzést is összeszedtem, most a legutolsónál már 2 éjszakán át 39-39,5 ° C fokos lázam is volt, pedig nem szoktam lázas lenni sohasem. Nem vagyok emberek közelében, és nem is igazán szoktam fertőzéseket összeszedni, de tegnap például a mandulám is begyulladt mondhatni ok nélkül, mert megfázva nem vagyok. Illetve van egy seb a bokámon, a cipő kidörzsölte, többször volt már ilyen, most viszont nem gyógyul, hanem csak begennyesedett. Olyan mintha a szervezetem nem lenne képes magát meggyógyítani, illetve nem tud az immunrendszererem védekezni.

Orvoshoz nem igazán tudok elmenni, a munkámból kifolyólag, este tudok csak sürgősségire menni, ahol igazából nem nagyon tudnak segíteni. Tipp, mi bajom lehet?

2014. szept. 25. 15:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Az elso fertozéskor a szervezeted kuzdott a betegséggel. Ilyenkor az immunrendszer legyengul, "kimerul". Utána ezért kaptál el még 2 fertozést, mert már nem tudott megfeleloen harcolni (meg az sem kizárt, hogy nem is gyogyultál ki teljesen az elsobol). Maradj otthon, pihenj, inni csak meleg/langyos dolgokat igyál, méz, vitaminok, C viamin, gyogyszertárban lehet kapni immun erosítot is, továbbá oltozz fel rendesen, aludj eleget és fogyassz sok gyumolcsot.
2014. szept. 26. 13:34
 2/2 anonim ***** válasza:
Lelki stressz, idegeskedés, boldogtalanság? ezek ismind yengítik az immunrendszert. Én Aloe verát vjavasolnék neked, az immunrendszert is nagyon jól támogatja, és hosszú távú megoldás lehet a problémáidra, ha érdekel, irj!
2014. szept. 27. 14:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!