A lányok vagy a fiúk járnak többet pisilni, kakilni?
Figyelt kérdés
2010. jan. 10. 20:24
1/8 anonim válasza:
a lányok többet járnak pisilni. nézz csak meg egy női wc-sort mondjuk a színházban :)
kaksiról nem tudok, az eléggé egyénfüggő. én minden nap megyek, az biztos. a páromat épp most kérdeztem. Ő is :)
2/8 anonim válasza:
A lányok csak az orrukat mennek bepúderezni! :-))
3/8 anonim válasza:
Én lány vagyok és sokkal többet járok,mint a férjem,és nem csak púderezni,de nagyot nevettem rajta.
4/8 anonim válasza:
Én is lány vagyok de csak napi 2szer járok budira amíg a hímek körülöttem ennél sokkal többször. Bár lehet csak azért járnak hogy felhajtsák a wc ülőkét, aztán úgy hagyják.
5/8 anonim válasza:
Naponta egyszer, max kétszer kakálok, átlag 2 percig tart. A férjem 5-6-szor elmegy és órákat trónol. Pisi nálam több.
6/8 anonim válasza:
A lányok járnak többet pisilni és szarni!Azért is nevezték őket régebbről hugyosoknak.
De tapasztalatból is állíthatom,mindkettő igaz!
7/8 anonim válasza:
A fiúk. Ez a perifériális hipersztónia keretósztmetszetének hometiprás (hormonálisan) baloldali agyféltekével van összefüggésben. Magyarul a Férfiak genetikailag többet kell pisilniük óránként minimum 1-szer annak érdekében, hogy húgyhólyaguk mindíg üresen tudjon maradni. Kivétel az olyan Férfiak akik Mexuntrelózis kórkép miatt nem fogamzó képesek.
8/8 anonim válasza:
a lányok
bár kakilni lehet hogy a fiúk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!