Normális hogy a 2,5 éves kisfiam 3 nap után kúp segítségével tudott csak kakilni? 4-5 hete bilibe pisil, kakil. Sajnos egyenlőre nem szól ha pisilni, kakilni kell.
Egy hétig nem adtam rá nadrágot, így érzékelte amikor bepisilt. Utána megtanulta visszatartani. Képes lenne órákig tartani a pisit, mert "nem ér rá" bilire ülni. :o)
Én szólok neki időnként ( alvás előtt, után, evés előtt után ...stb ) hogy ülj rá. Akkor mindig pisil. A kakival most gondjaink vannak. Létezik hogy direkt visszatartja?Le szoktam ültetni a Kisvakond mese elé, hogy legyen vmi ami leköti, így 15 perc után van eredmény. De az utóbbi 4 napban ez sem vezetett eredményre. Ma végső kétségbeesésemben kúpot kapott és rá 5 percre már kint is volt a kaki. Valamit rosszul csinálok? Volt valaki hasonló cipőben?
Fiúknál gyakran előfordul, hogy "nem érnek rá" pisilni menni,mert játszanak. elfeleljtik.
Ha plmegszídtad, mert nem szólt időben, akkor az kiválthatta, hogy még jobban visszatartja.
Ne szídd ha bepisil/kakil, csak dícsérd ha sikerül eljutni a biliig. Ha nem sikerül,akkor mond,hogy majd legközelebb.
Nagyon ritkán szokott bepisilni, pont ezért mert tartja.
Sokat dícsérem és megtapsolom ha sikerült vmit alkotnia. Sosem szídtam még le.
Csak megijedtem nehogy vmi baja legyen amiatt hogy nem kakil. Lehet hogy még nem érett meg a szobatisztaságra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!