Mit tegyek a 19 éves kislányommal, hogyan magyarázzam el neki?
Figyelt kérdés
Egy aggódó anya kérné a véleményeteket. Nagyon jó kapcsolatban vagyok a lányommal, mindent megbeszélünk egymással. 4 hónapja volt neki az első szexuális kapcsolata és azóta teljesen megváltozott. Nekem csak annyit mondott, hogy anya, nem védekeztem és most meg fogok halni, azóta semmit sem beszél velem, bent ül a szobájában, sír egész nap majdnem, teljesen depressziós lett, rá sem ismerek, olyan sokat fogyott, a barátaival sem mer elmenni sehová sem. Mint kiderült később, mert megkerestem a férfit és a lányom is néha néha elmondott dolgokat, igaz, hogy csak az az egyetlen férfi volt neki 4 hónapja, azóta senki sem, de análisan is csinálták a férfi állítása szerint háromszor is és akkor sem védekeztek és ugye a legnagyobb esélye a HIV terjedésének anális közösüléskor van. Ráadásul azt mondta a lányom, hogy ki sem mosta magát a nemi együttlét után, sem fogat nem mosott se semmi és elvileg másnap amikor WC-re ment, nyúlós valamik voltak a székletében, több napig, pedig a férfi nem élvezett bele. És nem is nyelte le a férfi ondóját. Az együttlét után rá pár hétre aztán beteg lett majdnem 1 hónapig. Azt is kiderítettem, hogy a férfi 47 éves volt, a lányom mit sem tudott erről, mivel hazudott neki az életkoráról. Én utánanéztem ennek a férfinak, mert társkeresőoldalon ismerkedtek meg és ott be volt pipálva a biztonságos szex, állítása szerint csak azért nem védekezett, mert tudta, hogy a lányomnak ez lesz az első, a többinél mind védekezett, akikkel együtt volt. Egyszerűen nem tudom mit tegyek már, kértem, hogy menjen el egy szűrésre, de ő meg van róla győződve, hogy az pozitív eredményt mutatna az összes nemi betegségre. Mondtam neki, hogy lehetetlen, hogy az összes nemi betegséget elkapta, de nem hiszi el. Interneten az előzmények is a HIV/AIDS és tüneteivel vannak tele a gépen, képek, videók, halálos végstádium stb, nem tud mást nézni egyszerűen csak ezeket, valamelyik nap olyan szövegre keresett rá, hogy ,Öngyilkos kísérlet tippek AIDS miatt'. Nagyon aggódunk a férjemmel, mert senkinek nem hisz és így elég nehéz bármit is tenni. Ti mit javasolnátok? 38/Mária2014. júl. 23. 16:32
11/12 anonim válasza:
Amikor análisan csinálták akkor ár nem volt szűz a csaj, előtte csinálták hagyományos módon is?
Szerintem is valami mentális baja lehet inkább, kétlem, hogy ilyen könnyen HIV-et kapott.
12/12 anonim válasza:
Szia. Érdekelne mi lett a lányoddal? Sikerült "elvinni" tesztre? Mi lett at eredmény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!