Én is elnézést kérek, amiért "ingyen" beoltattam magamat, pedig nem is vagyok adóelkerülő építési vállalkozó, vagy minimálbérért gürcölő ügyvéd, csupán közalkalmazott, aki egy fillért sem tud eltitkolni az adójából vagy a TB járulékból...
2009. dec. 9. 15:16
32/38 anonim válasza:
Majd akkor verjétek a fejeteket a falba, amikor az oltás mellékhatása miatt nem fogjátok tudni felnevelni a gyereketeket, vagy károsodott babát hoztok a világra! Mert sajnos 50-50% az esély, hogy baj lesz, vagy nem.
Az oltás pedig nem ingyenes, mert az előállító cég jót kaszál belőle, csak egy részét az állam fizeti neki, egy másik részét meg az állampolgárok. Nem értem, hogy ezt hogy nem értitek... :S
2009. dec. 9. 15:32
33/38 anonim válasza:
ETIL higany van benne, nem lesz semmilyen mellékhatása. Max. hogy nem halok meg szövődményes tüdőgyusziban, és látom felnőni a gyerekem.Láttad a vakcinát, hogy mekkora? (méretileg?)na, majd akkor vaú-vaú:)
2009. dec. 9. 15:37
34/38 anonim válasza:
Persze, hogy nem ingyenes. Amit az állam fizet be, azt az adófizetők pénzéből teszi. Ergo aki befizeti az adót, az se ingyen kapja, hiszen befizette a TB járulékot.
Semmi bizonyítékod rá, hogy az oltástól károsodott baba születik, abszolút semmi, úgyhogy ne is hencegj azzal, hogy te jobban tudod. Talán genetikus vagy? Ha nem, akkor ne pampogj itt nekem az 50%-oddal. Pláne ne egy kismamának.
2009. dec. 9. 15:39
35/38 anonim válasza:
így van. én is leírhatnám, hogy Németországban 2007. novemberében 7millió 436ezer fiú született. Ja, bocs , mégsem, csak olyan jól hangzott :)
2009. dec. 9. 15:42
36/38 anonim válasza:
Semmi sincs ingyér!
2009. dec. 9. 15:46
37/38 anonim válasza:
Én beoltattam magam. Eddig semmilyen mellékhatása nem volt (remélem nem is lesz).
2009. dec. 9. 20:06
38/38 anonim válasza:
A h1n1 oltás gyerekekre nézve NAGYON VESZÉLYES. A felnőtteknek meg nem tesz jót. Ezt az információt két orvos erősítette meg ezek közül az eggyik a mexikói határon él tehát ő nagyon valószínű hogy tudja a dolgát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!