Beoltjátok magatokat H1N1 ellen, illetve oltottátok?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy volt már kérdés, de dec.9.-ét írunk.2009. dec. 9. 11:13
21/38 anonim válasza:
Aha. Az a két kismama volt az okos, aki meghalt a betegségben, igaz?
Nem kéne alapból lehülyézni, aki élve szeretné megszülni a babáját. Ki vagy te, hogy megmondd másnak, mit tegyen?
23/38 anonim válasza:
milyen pínz? nekünk pl. ingyen volt, mert 1 éven aluli a babánk. A szokásos influenza elleni oltást is beadatta már magának jópár ezer ember, tavaly is,azelőtt is. ugyanazokból az összetevőkből van, csak más az elölt vírus benne. Ebből miért nem csinálnak "cirkuszt"? Meg kellene érteni, hogy vagyunk egy páran akik ha kell "pánikosan" aggódunk a családunk, gyermekünk életéért és így mérlegelünk.
24/38 anonim válasza:
13:23 a patikába nem ingyér van!
25/38 anonim válasza:
Engem nagyon felbosszantott ez a videó. Na ha valami, hát ez a felesleges pánikkeltés... méghogy a védőoltások feleslegesek. pfffffffff
Elsősorban a kismamák nagyon veszélyeztetettek. Hiszen már 2 meghalt, bizonyítottan a vírus miatt. Én beoltattam magam már 4 hete, és megint így döntenék.
26/38 anonim válasza:
Ide is beírom, hátha vkinek segít!
Belefutottam egy cikkbe, mely szerint már nálunk is lehet kapni h1n1 gyorstesztet, nem túl drágán, és azt írják elég megbízható!
Szerintetek?
Üdv:
Totya
28/38 anonim válasza:
Nem oltatunk!! Senki a családból.
29/38 anonim válasza:
aki azzal jön h ingyen volt egyeseknek, az gondoljon arra h azt a pénzt vhonnan vissza kell szedni ugye.....ésakkor keressenek összefüggést a tömeges oltáskampányolás között....elég egyértelmű.
30/38 anonim válasza:
én kérek elnézést a többi "oktondi" nevében is, aki ingyenesen be merte oltatni magát az adófizetők pénzéből:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!