Beoltjátok magatokat H1N1 ellen, illetve oltottátok?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy volt már kérdés, de dec.9.-ét írunk.2009. dec. 9. 11:13
1/38 anonim válasza:
6 hete oltattam,semmit nem éreztem utána sem.
2/38 anonim válasza:
Még mindig nem, de már majdnem meginogtam (ingyen a munkah. oltat), és arra gondoltam, hétfőn bemegyek és kérem én is. Erre láss csodát, beteg lettem! Így nem oltanak. Ezt egy jelzésnek vettem, így nem oltatok, mire meggyógyulok és olthatnak, + 2-3 hét a hatóidő, lecseng a vírus, legalábbis remélem!
4/38 anonim válasza:
Én vagy 3 hete oltattam be magam,nem volt mellékhatása nálam.
6/38 anonim válasza:
Kismama vagyok, és oltattam! 12 hetes vagyok, és tegnap kaptam meg!
8/38 Harmoka válasza:
Igen, több mint egy hónapja. Semmi mellékhatás. Férjem és gyerekem is be lett oltva. Náluk sem volt semmi mellékhatás.
9/38 anonim válasza:
kb. 4 hete oltattam be magam - hétfőn
mellékhatás: csütörtöktől vasárnapig nátha jellegű tüneteim voltak - áll. így védekezett a szervezetem az "idegen anyag ellen"
10/38 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=MtRJvilGTng#t=6m22s
Elgondolkodtató? Mindenki mérlegelhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!