Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A h1n1-et leküzdi egy erős...

A h1n1-et leküzdi egy erős szervezet. Nekem visszatérő "megfázásom"van. Lehet vírus?

Figyelt kérdés

nem vagyok beoltva. de úgy tudom a h1n1 felér egy influenzával.

én ott tartok, hogy láz, takony, nagy ritkán köhögés a tüneteim. 2 hete fejeztem be egy antibiotikumot, erre 1 hétig nem volt semmi bajom. és most megint láz, taknyozás....

mi lehet a bajom? h1n1?

a körzeti doki bagatelizálja, mert totál nem látszik rajtam mennyire rosszul vagyok, rosszul érzem magam.

2011. márc. 5. 08:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Mitöbb: csak extrémen gyenge immunrendszernél tud nagyobb problémát okozni ez a vírus, egyéb esetben egyszerű megbetegedést okoz.

A visszatérő betegség amúgy legyengült immunrendszerre utal, nem közvetlenül h1n1-re, valszeg több különböző betegséget szedsz össze időről-időre.

Amúgy az, hogy rosszul érzed magad nem jelenti, hogy rosszul is vagy. Ezértvannak a vizsgálatok, mert az ember ítélőképessége nem objektív.

2011. márc. 5. 09:07
 2/4 A kérdező kommentje:
hát a körzetimnél az összes vizsgálat kimerül abban, hogy meghallgat a sztetoszkóppal, vagy mivel és azt hiszi táppénz miatt panaszkodom, mert totál nem látszik rajtam semmi
2011. márc. 5. 09:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Gyakorlatilag minden egyes megfázást vírus okoz (melyeknek nagy része nem h1n1). Mellesleg, vírusok ellen tök fölöséeges antibiotikumot enni, mert az csak bacik ellen jó.
2011. márc. 5. 19:45
 4/4 A kérdező kommentje:

előzmények:

a barátom hozta haza kintről

én elkaptam, ő gyógyult, visszakapta tőlem

most kint van 1 hónapja folyamatosan beteg

erre nekem 1 hetem volt egészségesnek lenni

és neki is, ahogy nekem is életemben először!!!

*az alábbit gyenge idegzetűek ne olvassák

amit kifújok véres takony!

2011. márc. 6. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!