Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Így terjed az AIDS (hív vírus)?

Így terjed az AIDS (hív vírus)?

Figyelt kérdés

Azt tudom hogy orálisan terjed bár kicsi eséllyel, de úgy hogy a lány szopja a barátját. Úgy a fiú elkaphatja?

Tévedés ne essék, nem rólam van szó mielőtt valaki elkezdene sértegetni, csak olvastam hogy ha van sérülés a szájban akkor orálisan is el lehet kapni de az elkaphatja-e (és MENNYI az esélye) akiT szopnak.

Csak azért kérdem mert úgy tudom csóktól pl nem lehet mert 9 L nyál kéne ahhoz hogy elkapd olyan minimális a nyálban a vírus jelenléte.

2011. okt. 18. 14:54
 1/10 anonim ***** válasza:
csak egy kis seb kell hozzá a lányszájban (és az gyakran előfordul) és máris elkaphatja a fiú is
2011. okt. 18. 14:58
 2/10 anonim ***** válasza:
Az elvi lehetősége fennáll, gyakorlatilag nagyon kicsi az esély.
 3/10 anonim ***** válasza:
Kb. alig van esélye, neked egyáltalán nincs, mivel a testnedvekkel terjed.
 4/10 A kérdező kommentje:

Nem úgy értem h a lány elkapja. Hanem hogy a fiú.

Akkor nagyon kicsi az esélye vagy a fiú számára szinte semmi?

2011. okt. 18. 15:00
 5/10 anonim ***** válasza:
Akkor lehetséges, ha a lány szájában van egy vérző seb.
2011. okt. 18. 15:01
 6/10 A kérdező kommentje:

Hát pl a véres nyálat elég könnyű észrevenni, de ahm a szájba ritkán van vérző seb nem? Mert pl egy hólyag sem vérzik...

Mind1 de ha nincs sérülés akkor lehetetlen?

2011. okt. 18. 15:04
 7/10 anonim ***** válasza:
Sérülés nélkül lehetetlen :)
2011. okt. 18. 15:04
 8/10 A kérdező kommentje:

Jó azt tudom hogy ha a szájába nincs sérülés akkor lehetetlen de kicsi láthatatlan sérüléseknél...ami NEM vérzik....

:P

2011. okt. 18. 16:09
 9/10 anonim ***** válasza:
Annál se lehet, az AIDS testnedvek és vér által terjed.
2011. okt. 18. 16:22
 10/10 anonim ***** válasza:
De ha töke a csávónak és a csaj szája IS sebes, akkor a nem vérző sebből is el lehet kapni én úgy tudom.
2011. dec. 3. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!