Hogy terjed a HPV 6/11 virus?
Figyelt kérdés
Terhességem 5. hónapában vettem észre, hogy szemölcsöm keletkezett a nemi szerveken. Nem tulajdonitottam tul nagy jelentoséget neki, azt hittem ez a terhességgel jar. Kiderult, hogy condylomata acuminata-m van, ami nemi uton terjed. De nemértem, hogy hogy lehetséges ez, egy éve komoly kapcsolatom van, és elotte sem cserelgettem a partnereimet, nem volt semmi bajom egeszen a terhessegem 5. honapjaig... Hogy kaphattam akkor el?2009. dec. 10. 16:11
1/7 anonim válasza:
Nem akarlak bántani, de akkor lehet a párod lépett félre, egy HPV-s nővel..mert ha te nem cserélgettél partnert, nem csaltad meg, máshogy nem kaphattadel. Beszélgess el vele erről.
2/7 anonim válasza:
egyetértek az előttem szólóval.
de amúgy a kondilóma az első szex után 6-8 hónappal jelentkezik először. számolj utána. lehet a párod már eleve fertőzött volt, és mikor először együttvoltatok akkor fertőzött meg téged.
itt írja a lappangási időt: [link]
3/7 anonim válasza:
sajnos sanszos az első válaszadó igaza :S ülj le vele, és vond kérdőre...
4/7 issti válasza:
Ne ugorj neki a párodnak azonnal, egyáltalán nem biztos hogy félrelépett. Évekkel ezelőtt is elkaphatta bármelyikőtök. A párod lehet vírushordozó tünetek nélkül. Régen elkaphatta valakitől, de nem is tud róla. A terhességgel az immunrendszered legyengül átmenetileg, és most tudott csak aktivizálódni a vírus.
5/7 anonim válasza:
Nem azért, de én úgy tudom orvosoktól, hogy a férfiaknak nem feltétlenül kell HPV-s nővel lefeküdniük ahhoz, hogy átadják, és ez a betegség évekig tünetmentes tud lenni.
6/7 anonim válasza:
kicsit rosszak az információk,mert a vírus 16 hónapig is lappanghat,mielőtt bármi tünete lenne.Nem kell senkit vádolni megcsalással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!