Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Beoltjátok magatokat H1N1...

Beoltjátok magatokat H1N1 ellen, illetve oltottátok?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy volt már kérdés, de dec.9.-ét írunk.
2009. dec. 9. 11:13
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
71%
Terhes vagyok, ezért igen. Semmi mellékhatás.
2009. dec. 9. 11:50
 12/38 anonim ***** válasza:
65%
Nem és nem is fogom. Nincs szükségem higanyra a szervezetemben. :P
2009. dec. 9. 11:54
 13/38 anonim ***** válasza:
100%
tegnap. fáj a karom, de semmi más. babánk van, pici, én és a párom nem vállalunk inkább kockázatot....
2009. dec. 9. 11:54
 14/38 anonim ***** válasza:
2009. dec. 9. 11:55
 15/38 anonim válasza:
37%
11:47 nagyon igaz ez a video,sok mindenki nem lássa a fától az erdöt!!
2009. dec. 9. 11:56
 16/38 anonim ***** válasza:
50%
És hosszú távú mellékhatásról nem hallottatok? Attól még, hogy most nem érzitek magatokat rosszul az oltástól, évek múlva lehet idegrendszeri következménye sajnos..
2009. dec. 9. 12:00
 17/38 anonim ***** válasza:
51%
Pici gyerekeim vannak, és terhes is vagyok, és szeretném őket egészségben felnevelni, és egészséget gyereket szülni. Úgyhogy nem oltattam.
2009. dec. 9. 12:05
 18/38 anonim ***** válasza:
70%
én laikus vagyok, és nem szeretem a védőoltásokat. hnngsúlyozom csakis a baba érdekében adattuk be, mert ha elkapnánk és megfertőzzük , akkor verhetném a fejem a falba hogy egy sz.os oltást nem voltam képes beadatni, ráadásul ingyen.... ez a higany érdekes dolog, de olvastam hogy a higanynak két fajtája van az etil és a metil higany. A metil mérgező, az tutifix, de az etil kiürül a szervezetből pár hét alatt.Ez van benne az oltóanyagban. Meg látta valamelyik kardoskodó magát a vakcinát? egy kis tégely, kb. akkora mint a kisujjam fele, 10 másodperc alatt beadták. Nem hiszem hogy túl sok higannyal lenne mérgezve, bele se férne...
2009. dec. 9. 12:05
 19/38 anonim ***** válasza:
67%

énmégmindig nem. és tök viccesek azok az emberek akik híresztelik itt, hogy: én 1 hete oltattam, semmi mellékhatás. 1 héát alatt még a vlédettség sem alakul ki, nemhogy mellékhatás...:Sés különbensem azonnali mellékhatásról beszélünk, hanem később, évek múlva....azmajd érdekes lesz.

van itt egy rajzfilm a h1n1-ről.

http://www.youtube.com/watch?v=MtRJvilGTng#t=6m22s

6. perc 22-től érdemes nézni, de elvileg odaugrik ha a linkre kattintotok.

2009. dec. 9. 12:14
 20/38 anonim ***** válasza:
54%

Dehogy oltatom be magam... Ezt az egész pánikot csak a gyógyszergyárak generálják, hogy fogyjon az oltóanyag, és több legyen a profit így év végén... Nem mellesleg ezzel derekas állami pénzeket is le lehet gombolni.

Semmivel sem veszélyesebb ez az influenza, mint a többi, csak a sok hülye ember bedől a pánikkeltésnek.

2009. dec. 9. 12:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!