Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Holnapra kell! Igen vagy nem?

Holnapra kell! Igen vagy nem?

Figyelt kérdés

Kaptunk az iskolába egy papírt, hogy van lehetőseg beoltatni magunkat H1N1 ellen. Mit javasoltok oltassak vagy ne oltassak? És ha igen akkor miért igen, ha nem akkor miért nem?

A válaszokat előre is köszönöm!

13/F

2009. nov. 8. 17:23
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
ja, és azt kifelejtettem: az immunológusok szerint azok a legveszélyeztetettebbek akiknek erős az immunrendszere, ugyanis őket támadja. Én ritkán vagyok beteg, de azért megkapom az oltást...
2009. nov. 8. 19:34
 22/26 anonim ***** válasza:

Azok a legveszélyeztetettebbek akiknek erős az immunrendszere :))

Ennek a tudományos magyarázatára kíváncsi lennék.

2009. nov. 9. 13:17
 23/26 anonim ***** válasza:
Ja biztos neki is mondta az anyukája, hogy "gyengébbet nem szabad bántani" :D
2009. nov. 9. 13:20
 24/26 anonim ***** válasza:

ÓÓÓ igen? nézd a TV-t úgyis mindent onnan szedtek!

De akkor itt le is zárom...

2009. nov. 9. 14:45
 25/26 anonim ***** válasza:
Azért az erős immunitásúakat sújtja, mert a vírus támadásakor a szervezetünk erős válasszal reagál. ennek a következménye a szöveti károsodás például a tüdőben, amely károsodás melegágya a baktériumoknak, amely tulajdonképpen okozhat akár tüdővérzést is. Ezt a magyarázatot a Magyar Tudományos Akadémia közleményében adta le, valamint válaszolta már meg itt a fórumon több orvos is.
2009. nov. 9. 17:40
 26/26 anonim válasza:
naponta egy alma...
2010. ápr. 7. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!