Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 22 hetes vagyok és kb. másfél...

22 hetes vagyok és kb. másfél hete van néha egy kis rózsaszín váldékom holnapra hivott visza az orvos. Más is volt így és ha igen meddig tudta így a babát kihordani?

Figyelt kérdés
Egyépként az orvosom azt mondta hogy a méhlepény közel tapadt a méhssájhoz és az a baj.Most nospat és magne b6-ot szedek.
2009. jún. 28. 08:21
 1/2 anonim ***** válasza:

Én is így voltam,mellső falon tapadt lepény,részben fedi a méhszájat.De aztán egyszer csak szépen felhúzódott.Barátnőmnek végig volt vérezgetése,mert állandóan felmaródott a lepény.Áprilisban szülte meg a kislányát.

34 hetes kismami

2009. jún. 28. 09:35
 2/2 anonim ***** válasza:

Ja igen...első vagyok még....

Holnap azért erről mindenképpen szólj az orvosodnak,és pihenj sokat,lehetőleg felpócolt lábakkal.

Boldog babavárást!

2009. jún. 28. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!