Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Holnapra kell! Igen vagy nem?

Holnapra kell! Igen vagy nem?

Figyelt kérdés

Kaptunk az iskolába egy papírt, hogy van lehetőseg beoltatni magunkat H1N1 ellen. Mit javasoltok oltassak vagy ne oltassak? És ha igen akkor miért igen, ha nem akkor miért nem?

A válaszokat előre is köszönöm!

13/F

2009. nov. 8. 17:23
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

A cégünk ingyenesen biztosítja annak aki kéri. A dolgozók alig negyede kérte...

De ezt neked kell eldöntened, mert itt csak pro és kontra fogsz válaszokat kapni.

Ha hiszel benne hogy hatékony kérd, ha kételyeid vannak akkor ne. Én az utóbbiba tartozom.

2009. nov. 8. 17:48
 12/26 A kérdező kommentje:
A szüleim sem tudják. De én még allergiás is vagyok!
2009. nov. 8. 17:52
 13/26 anonim ***** válasza:
már osztályomból ketten átestek a h1n1-en nemvolt semmi bajuk tőle csak a szokásos nátha .... és nem is voltak beoltva nem is akarják szerintem fölösleges beadni. nincs értelme sokan kerültek már miatta tolószékbe vagy bénultak le miatta
2009. nov. 8. 17:54
 14/26 anonim ***** válasza:
29%

Kedves utolsó!

Honnan veszed, hogy az osztálytársadnak H1N1-e volt? És ki az aki tolószékbe került az oltás miatt? Ugyanmár...

Tesóm óvónéni, 1 hete megkapta, annyi volt a baja, hogy fájt ahol megkapta az oltást, pedig neki pajzsmirigy betegsége (gyenge, ezért is kötelező) van...

2009. nov. 8. 17:58
 15/26 anonim ***** válasza:
63%

Egyértelműen oltass! Az allergiások szenzitívek , tehát heves immunválaszt adnak.

Az allergiát, hogy mi az jelezni kell az oltás előtt, mert ha az oltóanyagkomponensekre, akkor nem lehet.

Előttem szólók közül, már bocsánat csak a legnagyobb baromságra reagálnék : a védőoltás nem fertőz!

A védőoltás életet ment. a vírus ellen az egyedüli ellenszer, mert a beadott vakcina által az immunrendszer képes a támadót felismerni. A védőoltás nem méreg.

Sir Alexander Fleming nagyszerű felfedezése, mely nemcsak okos embereknek lett kitalálva kedves válaszadók.

A többi alaptalan hülyeség ellenvéleményét megtalálod, ha használod a keresőt, a képernyő bal oldalán.

2009. nov. 8. 18:01
 16/26 anonim ***** válasza:
63%

17.58-as . Az izomfájdalom természetes velejárója. Én még egy hét után is érzem. Képzeld a kisbabák is a védőoltások után.

Senki nem került Magyarországon tolószékbe a H1N1 vakcina miatt.

Kérem legyenek szívesek abbahagyni ezeket az alaptalan állításokat egyszer és mindenkorra.

2009. nov. 8. 18:03
 17/26 anonim ***** válasza:
Ezer bocsánat. Kommentemet a 17.54-esnek szántam.
2009. nov. 8. 18:05
 18/26 anonim ***** válasza:
Én már immúnis vagyok, több, mint két hete kaptam meg mindkettőt.A spanyolnátha idején öt perc alatt teljesen ledöntött, és szerencsém volt, hogy megúsztam a tüdőgyulladásom.A káoszt az egyik oldal politikusai gerjesztik.
2009. nov. 8. 18:07
 19/26 anonim ***** válasza:
Nah? Vajon melyik? pedig meg lettek kérve szépen, hogy most az egyszer szeressék jobban a magyar embereket, mint ahogy gyűlölik az ellenfelüket.
2009. nov. 8. 18:10
 20/26 anonim ***** válasza:
17:58-as vagyok. Amúgy... valamelyik nap egy 13 áves kislány az intenzív osztályra került tüdőgyulladással. Semmi baja nem volt... Úgyhogy már ne is haragudjatok, de olyan nincsen, hogy csak azok lesznek ennyire betegek, akiknek van más betegsége is. Azon kívül egy kedves kommentelő (te győztél meg) egy másik válasznál egy HIVATALOS (!!!!!!!) ÁNTSZ oldalról lejövő irományt linkelt be, ami teljesen igaz, több emberen tesztelve lett, kisgyerekektől kezdve felnőttekig. A legnagyobb "fájdalom" ott keletkezett ahol megkapták az oltást. Kis pír, esetleg duzzanat. Azta... Anyukám már majdnem 1 hete kapta meg, és nézd csak! Vidáman sütöget a konyhában, még tornázni is elmegy...
2009. nov. 8. 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!