Holnapra kell! Igen vagy nem?
Kaptunk az iskolába egy papírt, hogy van lehetőseg beoltatni magunkat H1N1 ellen. Mit javasoltok oltassak vagy ne oltassak? És ha igen akkor miért igen, ha nem akkor miért nem?
A válaszokat előre is köszönöm!
13/F
A cégünk ingyenesen biztosítja annak aki kéri. A dolgozók alig negyede kérte...
De ezt neked kell eldöntened, mert itt csak pro és kontra fogsz válaszokat kapni.
Ha hiszel benne hogy hatékony kérd, ha kételyeid vannak akkor ne. Én az utóbbiba tartozom.
Kedves utolsó!
Honnan veszed, hogy az osztálytársadnak H1N1-e volt? És ki az aki tolószékbe került az oltás miatt? Ugyanmár...
Tesóm óvónéni, 1 hete megkapta, annyi volt a baja, hogy fájt ahol megkapta az oltást, pedig neki pajzsmirigy betegsége (gyenge, ezért is kötelező) van...
Egyértelműen oltass! Az allergiások szenzitívek , tehát heves immunválaszt adnak.
Az allergiát, hogy mi az jelezni kell az oltás előtt, mert ha az oltóanyagkomponensekre, akkor nem lehet.
Előttem szólók közül, már bocsánat csak a legnagyobb baromságra reagálnék : a védőoltás nem fertőz!
A védőoltás életet ment. a vírus ellen az egyedüli ellenszer, mert a beadott vakcina által az immunrendszer képes a támadót felismerni. A védőoltás nem méreg.
Sir Alexander Fleming nagyszerű felfedezése, mely nemcsak okos embereknek lett kitalálva kedves válaszadók.
A többi alaptalan hülyeség ellenvéleményét megtalálod, ha használod a keresőt, a képernyő bal oldalán.
17.58-as . Az izomfájdalom természetes velejárója. Én még egy hét után is érzem. Képzeld a kisbabák is a védőoltások után.
Senki nem került Magyarországon tolószékbe a H1N1 vakcina miatt.
Kérem legyenek szívesek abbahagyni ezeket az alaptalan állításokat egyszer és mindenkorra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!