Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Tényleg igaz lehet a hír?

Tényleg igaz lehet a hír?

Figyelt kérdés

Nem régen hallottam,hogy mi magyarok fokozottan hajlamosabbak vagyunk a depresszióra,s minálunk,ellentétben a nemzetközi statisztikai adatokkal,mindkét nem mérlege kiegyenlített,s az érintett korosztály is egyre fiatalabb.

A csattanó pont itt van.

Már egészen pici csecsemőknél is diagnosztizálják,már egyre többször.

Na ez azért némileg meglepett,mert énnálam úgy 8-9-évesen diagnosztizálták.

Egy pici csecsemő hogy lehet depis,sebben az életkorban hogyan ismerhetők fel a klasszikus tünetek?

Egyébként tényleg nálunk a legmagasabb a depressziós,s más lelki-pszicho szomatikus megbetegedések gyakorisága Európában?

Mert vannak,akik szerint igen,sőt már minden korosztályban világ viszonylatban is riasztónak számítanak az ez irányú statisztikai mutatóink.

Mi lehet ennek az oka?

Ráadásul,az egyik legfrusztráltabb népesség is a magyar világviszonylatban is.

Mit is jelent az,hogy ha valaki frusztrált?

2013. szept. 24. 12:44
 1/2 anonim ***** válasza:

szerintem nem igaz a hir.

az anyagi körülmények nagyban hozzájárulhatnak a depresszióhoz. ez egy olyan világ, ahol az emberek egyre jobban elhidegülnek egymástól. de ez nem csak a magyarokra jellemző, az egész világra.

2013. szept. 24. 14:47
 2/2 hirioti01 válasza:
szerintem ez nem nemzetiségtől függ.
2013. szept. 24. 14:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!