Mik az érvek és az ellenérvek?
Figyelt kérdés
Az uj tipusu virust szándékosan terjesztik,a gyógyszermaffia áll a háttérben.pletyka ez,vagy tudtok valami alátámasztó bizonyitékokat is?linkeket is küldhettek2009. nov. 3. 11:36
1/4 anonim válasza:
Szia, én is ezen gondolkodtam most.
Viszont, amit kb. 5 perce olvastam:
(másik hírportálon is fent vannak a H1N1-es cikkek)
Nem tudom, hogy mi az igazság, szerintem hisztériakeltés az elsődleges cél.
2/4 anonim válasza:
Hiszti. Ez is csak egy influenza a sok közül. Szerintem azért ez a nagy pánikkeltés, mert most nem import vakcinát forgalmaznak, hanem magyar gyártmányút ezért sokkal komolyabb gazdasági érdekek állnak a sikeres értékesítés mögött.
Mi nem törődünk a hírekkel, élünk ugyanúgy, mint eddig. Ha elkapjuk, pont úgy fogjuk kikúrálni magunkat mint máskor is.
3/4 anonim válasza:
HáziPatika.com: Mégis mi van a vakcinában?
Tudjon meg mindent a védőoltásról.
4/4 anonim válasza:
Mégis mivel szeretnétek a szövődményes influt kikúrálni?
Egy megoldás van: a védőoltás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!