Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Kontaktlencse >Érvek, ellenérvek?

Kontaktlencse >Érvek, ellenérvek?

Figyelt kérdés
anyukám nem akarja megengedni pedig nagyon nagyon szeretném.. :/
2011. febr. 19. 18:10
 1/10 anonim válasza:
fiú vagy lány vagy, és hány éves vagy? :))
2011. febr. 19. 18:20
 2/10 A kérdező kommentje:
lány vagyok, 16 éves ( nemsokára 17)
2011. febr. 19. 18:26
 3/10 anonim ***** válasza:
A kontaktlencse nagyon jó dolog,de drága is.Gondold végig,van-e rá 10-15ezer forintod három havonta,mert lehet,hogy csak ezért ellenzi.
2011. febr. 19. 18:35
 4/10 anonim válasza:

első vagyok :

én két évvel fiatalabb vagyok nálad. hát nézd én imádom. tényleg! a szemüveget sose hordtam, csak itthon, meg órán ha kellett, amúgy kis vakond voltam, már ha érted :))) de a hunyorgás későbbiekben ráncokat okoz!!! :DD érveknél vagyunk, ugyebár.

na jó, egyébként én érvelek mellette, mert nem határol be, mint a szemüveg, tesin is mindent meg tudsz csinálni, sőt nem is érzed hogy benn van, totál elfelejtkezel róla.:)nekem a sminkelés sem okoz problémát. jó néha van hogy belekerül egy egy kis porszem, és szúr, de hát óvatosan, na :)) az ellenérvekről annyit, hogy valóban drága, de én szerintem megéri. ja meg könnyen szúrhat, akár egy icipici kis porszemtől vagy szőrszáltól. ilyenkor meg kell mosni, és addig próbálni meg nézegetni amíg oké nem lesz :))) de én pártolom :) bocsi hogy hosszú :D

2011. febr. 19. 18:41
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem, nem ezért ellenzi. Ezt már megbeszéltük vele.. Ő attól tart hogy esetleg valami fertőzést viszek a szemembe .. meg hogy szerinte nagyon veszélyes a szembe nyúlkálni stb
2011. febr. 19. 18:42
 6/10 A kérdező kommentje:
Amúgy köszönöm a választ (:
2011. febr. 19. 18:46
 7/10 anonim válasza:
első vagyok: semmi bajod nem lesz tőle, annyi a lényeg hogy mielőtt berakod, kiveszed kezet mosol meleg szappanos vízzel, és voala :))
2011. febr. 19. 18:48
 8/10 anonim válasza:
100%
ja és közvetlen a szemeddel nem érintkezel, mert mikor berakod a lencse rápattan a szemedre ( ne ijedj meg a szótól nem tudtam hogy kifejezni magam), mikor pedig kiveszed, a lencsét fogod meg, és nem a szemedet :))
2011. febr. 19. 18:51
 9/10 anonim ***** válasza:
A kontaktlencse jó sportolni is lehet vele ,na meg fürdeni.Sok a macera vele ,nekem pl a szem fehérje megvastagodott tőle ,mert nem kap levegőt a szem.Szemüveget mindenképp ajánlanak mellette ,mert van akinek olyan érzékeny a szeme ,hogy hat óránál többet nem bírja.Egy idő után nekem is fáradt a szemem ,visszatértem a szemüvegre.Jó azért kipróbálni,hátha beválik
2011. febr. 20. 19:33
 10/10 anonim ***** válasza:
mondd meg anyukádnak hogy nem 6 éves vagy már, és ahogy az emberek nagy részének, neked sem lenne semmi bajod tőle. hiszen rengetegen hordják gond nélkül. én is. és sokkal jobb mint a szemüveg. ellenérvet nem tudok.
2011. febr. 25. 01:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!