Papám szerint, aki kiskorában falun nevelkedett, anyers tojást meginni nagyon egészséges. Szerintetek? Érvek, ellenérvek?
Figyelt kérdés
2010. nov. 25. 17:40
1/7 anonim válasza:
Nem egészséges. Nekem úgy rémlik, hogy valamilyen baktérium megtelepedhet benne.
2/7 anonim válasza:
fennáll a szalmonella mérgezés veszélye,szóval nem egészséges,meg a nyers tojás fehérjét nehezebben emészti meg a szervezet.legalábbis ezt mondják a nagyokosok.
3/7 anonim válasza:
Jót tesz a hangszálaknak, a toroknak. Simább lesz a hangod. Nem véletlenül isznak az operaénekesek nyers tojást fellépés előtt.
4/7 SlyFoX1989 válasza:
:S én nemtom,hogy mennyire egészséges e vagy nem, én nem innám meg az biztos..bocs
5/7 anonim válasza:
Egyszer mintha hallottam volna hogy "Kokó" Kovács István bokszoló is rendszeresen fogyasztott nyers tojást :) Szóval elképzelhető hogy az esetleges baktériumok vagy akármik mellett sok jótékony hatása is lehet.
6/7 ooknub válasza:
Jobban jársz, ha elötte megsütöd, mert elég érdekes érzés mikor iszod a pohárból, és az egyik része már a gyomrodban, a másik még a pohárban és mégis egyben van az egész.
Én próbáltam...
Pfúúúj...
:-)))
7/7 anonim válasza:
Egészséges, csak kicsit sok a sárgájában a kalória. Régen egészségesebb volt, mert kalória és zsír hiány volt. Csak szalmonella ellen kezeltet vegyél. Amíg nem voltak fehérje porok az összes izomtömeg nővelő sportban itták a nyers tojást. Tényleg gusztustan. Tejjel össze turmixlova viszont szinte már fel sem tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!