Epilálás-érvek-ellenérvek?
Figyelt kérdés
2010. febr. 2. 20:29
1/16 anonim válasza:
irgalmatlanul fáj vs hosszantartó selymes bőr és kevészer kell csinálni8
2/16 anonim válasza:
Az én ellenérvem az, hogy nekem az epilálás borzalmasan fáj. Az előnye viszont, hogy nagyon lassan nő vissza a szőr, tök sokáig sima meg puha marad a bőr, meg nem lesz olyan borzasztóan szúrós, ha visszanő, mint a borotvánál.
3/16 anonim válasza:
ellene: fáj...
mellette: hosszantartó selymes bőr
4/16 anonim válasza:
Hátrányok: időigényes, első egy-két alkalommal kellemetlen érzés, és szőrtüszőgyulladást okozhat.
Előnyök: sokáig nem nő vissza, puha lesz a bőröd, gyengül a szőr ami visszanő, csak egyszer kell megvenni az epilátort, és jó sokáig tudod használni.
5/16 anonim válasza:
nekem csak az első alkalom volt rettenetesen fájdalmas (de az is csak az intim helyen) lábon szinte meg sem éreztem. tényleg szép sima lesz tőle a bőr, viszont nekem elég hamar ki is nő sajna. szóval hetente legalább egyszer meg kell csinálnom. előnye, hogy nem kell elmenni sehova otthon hamar megvan.
7/16 anonim válasza:
intim helyen nagyon nagyon fáj?:S
8/16 anonim válasza:
Ha ez megnyugtat, nekem a karomon kellemetlenebb érzés, mint a szeméremdombomon. Nem egy olyan fájdalom, amibe bele kell halni, ne féljetek.
9/16 anonim válasza:
borzalmasan fáj
nem minidg szedi le az összes szőrt
szőrbenövés
ha érzékeny vagy, fehér hólyagok lehetnek rajtad
lassú
sima lábak
nem kell borotválással szenvedni naponta
10/16 anonim válasza:
Egyébként nem igaz, hogy hamar visszanő, azért érzed úgy, mert minden szőrszál más ütemben nő vissza, és így szinte mindennapos munka van vele. Persze idővel ritkul majd és kevesebbet kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!