Sürgős! Kötőhártya gyulladásom van valószínű, és ég fáj a szemem, ezek mellet össze szűkült az egyik. Mit tegyek mivel borogathatom? Mennyire fertőző? Csepp fertőzéssel vagy a levegőben is terjed? Előre is köszönöm a válaszokat!
Figyelt kérdés
2009. okt. 31. 18:37
2/5 anonim válasza:
a kamilla tea a legjobb rá és mindenképpen menj el szemészetre.
3/5 anonim válasza:
fertőző, aki hajlamos rá, könnyen elkapja tőled, ha épphogy érintkeztek is
nekem a patikában adtak rá jó kenőcsöt, ami segített plusz kamillás borogatás, sztem keress ügyeletes gyógyszertárt, ott kapsz recept nélkül krémet rá és már estére kend be! és nagyon sokat moss kezet!!! és tiszta papírzsepivel törölgesd, és vigyázz, hogy nehogy a másik szemhez érj, mert átmehet rá
jobbulást!
4/5 anonim válasza:
A kamillatea csak elsősegélynek jó, mindenképpen menj egy ügyeletes patikába, ott kérj rá valami hatékonyabbat és hétfőn sürgősen menj szemészetre, mert vényre felírt szemcsepp nélkül nem fog meggyógyulni!!!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!este voltam ügyeleten,és azt mondták hogy kamillával ne borogassam semmi képen...nah mindegy, kaptam krémet és kenőcsöt rá.
2009. nov. 1. 11:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!