Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Igaz az, hogy mindenkiben...

Igaz az, hogy mindenkiben vannak férgek?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok, és évek óta vannak bennem ilyen picike kis "kukacok", de anyám szerint mindenkiben vannak. Napi 1-2-t látok, amikor viszketek, és megtörlöm, a papíron marad. van hogy pár napig semmi.

mástol nem merem megkérdezni, gyógyszert már kaptam rá de akkor is maradtak.

Ne hülyézzetek meg ilyesmi, mert nem tudom mástól kérdezni,mert ciki, anyám legyint rá.

Köszönöm.

2009. okt. 17. 19:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Erről a mindenkiben van dologról, csak annyit, hogy igen, a legtöbb ember élete során átesik egy ilyen férgesedésen, de ezzel el kell menni orvoshoz mert nagyon komoly problémákat okozhat!!!

Sokan elkapják, de nem élik le vele az életüket.

Szerintem valószínűleg nem lettél rendesek kikezelve.

Mond meg anyukádnak, hogy bármennyire is úgy gondolja ez a dolog semmiség, te szeretnél elmenni dokihoz. azon nem múlna semmi.

2009. okt. 17. 19:58
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

egyél foghagymát nyersen de azért fordulj orvoshoz

:)

2009. okt. 17. 20:00
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
hát csak támogatnám a féregírtó gondolatát
2009. okt. 17. 20:25
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Maradjunk a féreghajtónál, a féregirtó már "kicsivel" drasztikusabb lenne :)
2009. okt. 17. 20:37
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Jajj, dehogyis normális! Menj orvoshoz!
2009. okt. 18. 19:37
 16/16 anonim válasza:

Vannak fergek ...

Mindenkibe sot mindenki egy nagy undok fereg , mek en is kozbenn...Van aki kikoveteli... :))) LOL

2009. okt. 29. 07:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!