Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ha férges lennék, mit kéne...

Ha férges lennék, mit kéne látnom a kaksimban? Hogy néznek ki pontosan azok a férgek?

Figyelt kérdés
2009. okt. 6. 10:47
 1/6 anonim ***** válasza:
91%
Olyan vékonyak mint a fonál, ezért is kapták azt a nevet, hogy fonálférgek. Feltétlenül menj el orvoshoz vagy gyógyszertárba mond el a panaszod és kapsz rá valami féregirtót. A peték még ott lehetnek ha már a férgek nem is...
2009. okt. 6. 10:56
 2/6 anonim ***** válasza:
14%
Kaksi??????? Uáuáuáuáuáuáuáuáááááááááááááá!
2009. okt. 6. 10:56
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha fonálféreg, akkor ilyen pici, max másfél centis vényonyka fehér valamik mozognak a székletbe. Ha orsó féreg, akkor egy 8-12 cm hosszú, giliszta szerű fehér féreg. Ha galand féreg, azt meg úgysem látod, csak a tüneteit érzed.

Ilyesmivel mindnképpen orvoshoz kell menni.

2009. okt. 6. 11:04
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon viszket a végbélnyílásod akkor van valószínű férged. Állítólag a fokhagyma evéstől is kiürülnek a testből, de szerintem célszerű orvoshoz menni, hogy a kis albérlőket kilakoltassák. :D
2009. okt. 6. 11:57
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

A legfeltűnőbb jele a hirtelen fogyás, mivel a férgek eleszik előled a táplálékot. Amerikában vannak emberek, akik így akarnak lefogyni -.-

Végbélnyílás viszketés csak a fonálféregnél van, mivel az oda rakja le a petéit.

2009. okt. 6. 12:33
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Amúgy nem vagyok férges, csak épp a minap láttam, hogy valaki tett fel egy ilyen kérdést és nem tudtam, hogy milyenek ezek a férgek, mert még soha nem láttam ilyet. Szerencsére. :)

Az elég durva lehet, ha valakiből akkora "kígyók" potyognak ki, mint egy földigiliszta.

Közben nekem is volt egy ilyen elvetemült ötletem, hogy úgy kéne lefogynom, hogy szándékosan megfertőzöm magamat férgekkel és miután lefogytam tőlük, tablettával kiirtatom őket. Csak honnan szerezzen az ember féregpetéket? Egyébként ez nagyon durva ötlet? LEhet ettől valami bajom?

2009. okt. 6. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!