Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Fekete "férgek" a wc-ben: mi...

Fekete "férgek" a wc-ben: mi lehet?

Figyelt kérdés

Kétheti nyaralásból jöttem meg, és a wc-ben 4-5 pici vékony fekete, kb 2 centis "csík" volt, az egyik mozgott... ez bélféreg lehet?? semmilyen tünetem nincs... nyaralás előtti utolsó estén házibuli volt nálam és többen is használták, lehet hogy tőlük maradt? bár azt biztos hogy reggel én voltam utoljára, és nem volt időm már kidomestosozni...

ha tényleg bélféreg, igaz az a hír hogy fokhagymával kiirthatom? (se gyerekem se állatom, nem tudom hogy kaphattam el...)

2011. júl. 18. 18:12
 1/5 anonim ***** válasza:
ebben az ügyben keresd fel Tilk-et
2011. júl. 18. 18:25
 2/5 anonim válasza:
ha nem belőled jött a kakival együtt akkor valószínűleg nem az, vagy ha igen akkor se vagy fertőzött vele. két centi hosszu a cérna féreg, csak viszketést tud okozni a belekben és foghagymával kiírtható.
2011. júl. 18. 18:28
 3/5 anonim ***** válasza:
A bélféreg nem fekete... hanem fehér
2011. júl. 18. 18:31
 4/5 A kérdező kommentje:
én még sosem tapasztaltam hogy belőlem jönne... akkor lehet hogy csak valami "mezei" rovarféle, vagy nemtudom? társasházban lakom, arra is gondoltam hogy a csatornából jöhettek vissza mert 2 hétig nem volt ugye lehúzva a wc...
2011. júl. 18. 18:54
 5/5 anonim válasza:
Szerintem ha egyszer kitakaritod avyg iylesmi,akkor nem hiszem h megint elöjönnek
2011. júl. 19. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!