Túladagoltam a gyógyszert! Mit csináljak? Mi történhet?
Figyelt kérdés
Torokgyuladásra kaptam ospen 750-et, és az volt ráírva, hogy naonta 3x5 ml. Anyukám csak úgy említette 15 ml-t vegyek be, de nem modnta h egész nap alatt, én meg azt hittem egyszerre... reggel mielőtt elment, bevettem 5 ml-t, mert ő mérte ki, nem figyeltem mennyit. Délben hívott, hogy vegyem be, én meg csak a 15 ml-re emlékeztem, és 15 ml-t vettem be.
Tehát a napi adagot egyszerre. Szóltam neki, de nem igazgatja annyit mondott, maximum hasmenésem lesz.. de én a leírásban azt olvastam, az orvost azonnal hívni kell ha dupla adagot vettem be.. már pedig én triplát...
Mi történhet? Mit csináljak?
2013. máj. 10. 13:49
21/22 anonim válasza:
20-as vagyok, a 16-osnak szólt, csak azóta már írtak mások.
22/22 anonim válasza:
Elég ha telefonálsz a rendelőbe, mondd el mi tortént, az orvos biztossan segíteni fog, hogy lesz-e belőle bajod, vagy menned kell orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!