Beadatod a H1N1 védőoltás?
Az a baj h annyira nem hiteles ez az egész..jöttek (média) azzal h a gyerekekre és öregekre van "rossz" hatással a vírus. Aztán amikor egy 30-as halt meg akkor már rájuk van a legnagyobb veszéllyel..
Végül most a hírekben az volt (mivel tudják h az emberek nem oltatják magukat, nagy számban) h az erős immunrendszer nem elég, nem véd meg mert az meg tüdőbajt okoz...EZ NEVETSÉGES!!Akkor mi véd meg?! az oltás??? miért??? mert nem tán erős immunrendszert ad??!?BUtááák!! A sok állat meg elhisz mindent mert a TV-be BEMONDTÁK ÉS AZ ÚGY VAGY!! Rengeteg ORVOOOOS nyilatkozza h nem kell az oltás. Most mi történik?!?! elakarják hallgattatni őket és fenyegetőznek h "ejnye bejnye ne mondj ilyet..." A sok tudatlan meg itt vagdalózik h "még él...pedig beoltatta magát.."
A cikkben nem az volt meg van h holnap akár "lebénulsz"
hanem pár év múlva lesznek mellékhatások és akkor majd meglátod h "élsz"!! De ezek az emberek meg is érdemlik h beoltassák magukat!!!!!!!!!
Te nagyon félre vagy vezetve.
Amúgy kábé 40 éve oltanak Magyarországon influenza ellen ugyan ezzel a készítménnyel más vírustörzseket hozzáadva és még mindig nem haltak meg miatta tömegesen az emberek. Mikor fog jönni már az a fenenagy mellékhatás?
Az oltás pedig nem erősíti az immunrendszeredet, hanem eléri, hogy az immunrendszerednek a memóriasejtjei között meglegyen az adott vírus ellen hatékony immunsejt. A szervezet immunreakciója az, hogy elkezdi saját maga kifejleszteni ezt az immunsejtet, ha nem rendelkezik vele és ez túl erős, károsítja a tüdőszöveteket ami utat ad a baktériumoknak. Pont ezt az immunreakciót kerülöd el az oltással. Ajánlom figyelmedbe bármelyik középiskolás biológia tankönyvet. A félelemkeltési próbálkozásod pedig egyszerűen nevetséges, szerintem még a legbutábbak se veszik komolyan.
Kedves előttem válaszoló!
Ha nem érdekel az ügy, minek írogatsz ide, én beadattam magamnak, igen meg is érdemlem, és a hozzátartozóim is azt, hogy ne fertőzzem meg őket és ők engem.
Tájékozatlan vagy, és nyugodtan lepontozhatsz.
ÉRDEKES! KORHÁZI DOLGOZÓK NEM( !) ADATJÁK BE!!
MIVEL SÚLYOSABB MELÉKHATÁSAI LEHETNEK,MINT MAGA A SIMA H1N1(SIMA VIRUS)!!!SZÓVAL SOK HIGANYTUDÓS OKOSKODÓNAK ÜZENEM,H HIÁBA OKOSKODNAK,MI NEM DŐLÜNK BE AZ ÜZLETNEK!
Attól, hogy caps lockkal írsz nem leszel meggyőzőbb legfeljebb a nagyon buták szemében azoknak meg úgyis mindegy...
Amelyik kórházi dolgozó nem adatja be magának annak ellenére, hogy legyengült immunrendszerű, beteg emberekkel dolgozik azt simán kirúgnám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!