Beadatod a H1N1 védőoltás?
Beoltattam magam és nem érdekel más mit csinál!Az sem érdekel kinek milyen tapasztalatai kinek mit tanácsolnak én azt tettem amit jónak láttam.Remélem egyik tábor sem lesz beteg,sem az aki megkapta az oltást, sem az aki nem!
23 hetes
Igazad van kedves utolsó hozzászóló, én is 23 hetes, vagyok bár félek tőle de az oltástól is. Mindenki tegye az amit jónak lát.
Boldog babavárást.
Pár hete még azt mondták hogy , 3 éves kor alatti gyerekeket nem lehet beoltatni ezzel a kotyvalékkal , de terhesket igen .... nevetséges , azt sem tudják mit beszélnek ... a kismama hasában a baba nem 3 év kor alatti?? De! Mindegy,én nem oltatom ba magam , ha meghalok legyen így , de amikor a tv-ben bemuatták hogy a "fentiek" beoltatták magukat , az is nevetséges, ki tudja mi volt abban a fecskendőben , és mit nyomtak beléjük ... egyáltalán nem biztos hogy a H1N1 elleni "védő"oltást ... erről ennyit , a H1N5 nél is volt pánik , de nem ekkora , pedig az sem volt kevésbé veszélyes ... Pénz kell a kormánynak , semmi más , ha akkora járvány lenne , nem pénzért dobálnák az oltóanyagot, hanem kötelezően mindenkit beoltanának!
De nem ez va, akinek meg nincsen pénze dögöljön meg ??
Vicces... nekem ha adnának mellé 1 misit akkor sem kellene !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!