Beadatod a H1N1 védőoltás?
"Én beadattam... és még élek! ennyi"
Ez a baszogatás?Nincs mellette a páni komment,csak közli,hogy ő beadatta!Nem olvasom a kommentekben,hogy ADASSÁTOK BE MERT MEGHALTOK!!Sőt semmi különöset nem olvasok tőlük,csak védekeznek!
Én nem adatom be. felesleges. ez az egész H1N1 olyan mint más infulezna. Csak kicsit többen fertőződtek meg benne és akkor média már csámcsog is rajta. Eddig is meghaltak olyanok infulenzában akinek volt már valami betegsége. és csak olyanok halnak meg benne. megfertőzödtek benne százan, belehalt kettő és csak arról beszélnek. többi 98ról nem, hogymár 4nap alatt ki is gyógyultak belölle. a másik kettő meg már beteg volt alapból.
dehát mindenki döntse el maga. én biztos nem adatom be se a családom.
Szerintem mindenki döntse el egyedül beadatja-e vagy sem. Egyébként 23 hetes kismama vagyok és kiborítónak tarom amit a média művel, másrészt pedig nem értem eddig miért azt volt az általánosan elfogadott, hogy a kisamamáknak kifejezetten ellejavallott bármilyen védőoltást beadni ...most pedig egyszerre ezt szabad... mitől más ez mint a többi. Azt sem értem hogy merik azt állítani...pl. Ceizel E. az ATV-n ..... hogy semmi mellékhetása nem lesz a babára, mikor még csak nem is tesztelték és nem is tudják mi lehet hosszútávon a mellékhatása egy kisbaba fejlődő szervezetére tekintve.
Azon kívül ne felejtsük el, milyen higiéniai állapotok uralkodtak a spanyol nátha idején...kb. olyanok mint Ukrajnában ahol meghalt az a 70-80 ember..ezt pesze nem mondják a médiában .
Még annyi, hogy egyik kollágám rokona beoltatta magát, prár napra rá olyan beteg lett hogy alig épült fel...ezt sem hallottam a híradóban....ennyit az élő vírst tartalmazó oltásról.....
Kedves olvasók, szerintem mindenkinek jogában áll azt tenni amit szeretne ...én csak a saját ellenérveimet írtam le és a válaszom nem, nem adatom be magamnak főleg nem terhesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!