Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Valaki segítene? Mondjátok...

Valaki segítene? Mondjátok meg mi bajom van!

Figyelt kérdés

kb 5 napja "vírusos" vagyok.Fogalmam sincs hogy mi bajom van.

Tüsszögtem,folyt az orrom,a fejem fájt szóval a tipikus beteg tünetek.Hőemelkedés meg minden.Viszont tegnap elkezdtem köhögni is.Mostmár fáj is,és nem csak akkor ha köhögök hanem amúgy is. De a köhögés az nagyon fáj a mellkasomon belül.Olyan érzés van a torkomba mintha valaki csikizné és ezért elkezdek köhögni.Nem hurutos hanem száraz.a gégém alatt ott a "bemélyedésnél" érzékeny is ha megnyomom.Szerintetek mi ez? Aggódnom kéne? Lázam nincs csak pici hőemelkedés egyenlőre.Szerintetek holnap elmenjek ügyeletre vagy ez hozzátartozik a betegséghez? Esetleg ráhúzódott valamire?

2012. szept. 14. 23:10
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
olyan mint a pattanás :)
2012. szept. 14. 23:42
 22/35 A kérdező kommentje:

granulált torok.Ezt mondta

most jutott eszembe gondoltam leírom:)

2012. szept. 14. 23:45
 23/35 anonim ***** válasza:
Komolyan mondom, kiborító, hogy egyes orvosok ennyire ne foglalkozzanak az emberrel, és mindenre azt mondják, hogy ,,vírus". Sok mindentől lehet ilyen a torkod szerintem, de semmiképp se normális. (Nem megijeszteni akarlak) Nem tudom, hogy hány éves vagy, de szüleid mit szólnak hozzá? Ügyeletes orvos reméljük, hogy lelkiismeretesebb lesz...
2012. szept. 14. 23:47
 24/35 A kérdező kommentje:
anyu adott disznózsíros konyharuhát hogy tegyem rá és majd elmulasztja.Ő elvileg tudja mert egészségügyi szakközépbe járt.De holnap megmondom neki hogy nagyon fáj.
2012. szept. 14. 23:49
 25/35 A kérdező kommentje:
anyu nem visz el.Azt mondta feleslegesmert úgyis csak antibiotikumot írnának fel. Hozott ilyen szirupot
2012. szept. 15. 10:09
 26/35 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy nem visz el? Hany eves vagy? Nem tudsz elmenni egyedul?:/ antibiotikum azert neha szukseges...
2012. szept. 15. 11:02
 27/35 A kérdező kommentje:
16.de eltudnék csak nem merek.:D
2012. szept. 15. 11:05
 28/35 anonim ***** válasza:
Kerd meg az egyik baratnodet, hogy kiserjen el:) hogy vagy amugy ma?
2012. szept. 15. 11:27
 29/35 A kérdező kommentje:

nem úgy félek:)

Hanem anyu beleegyezése nélkül félek...

Már hurutosan köhögök.Most benyeltem ilyen lándzsás utifű szirupot,és a mellkasom nem fáj,de köhögök mint állat.

2012. szept. 15. 11:35
 30/35 anonim ***** válasza:
Hm, akkor lehet, h jot tett, amit anyud adott, ha mar hurutosan kohogsz. Szerintem az jobb, mint a szaraz. Az nagyon rossz, h nem tud kijonni. Hat akkor mondd el neki, hogy el szeretnel menni a sajat megnyugtatasodra:) laz van, homemelkedes?
2012. szept. 15. 11:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!