Valaki segítene? Mondjátok meg mi bajom van!
kb 5 napja "vírusos" vagyok.Fogalmam sincs hogy mi bajom van.
Tüsszögtem,folyt az orrom,a fejem fájt szóval a tipikus beteg tünetek.Hőemelkedés meg minden.Viszont tegnap elkezdtem köhögni is.Mostmár fáj is,és nem csak akkor ha köhögök hanem amúgy is. De a köhögés az nagyon fáj a mellkasomon belül.Olyan érzés van a torkomba mintha valaki csikizné és ezért elkezdek köhögni.Nem hurutos hanem száraz.a gégém alatt ott a "bemélyedésnél" érzékeny is ha megnyomom.Szerintetek mi ez? Aggódnom kéne? Lázam nincs csak pici hőemelkedés egyenlőre.Szerintetek holnap elmenjek ügyeletre vagy ez hozzátartozik a betegséghez? Esetleg ráhúzódott valamire?
Írtam neked privát üzenetet:)
Amúgy nemrég váltottam háziorvost, mert nagyjából 3 hétig nyomatta azt, hogy nekem vírusos fertőzésem van. Betartottam mindent, amit mondott (sok folyadék, torokfertőtlenítő, stbstb.) de semmi nem javult. HÁROMSZOR! mentem vissza hozzá, hogy még mindig nem jobb. A harmadik alkalom után fogtam magam, és egy közeli városban kerestem egy új háziorvost, akit megkértem, hogy vegyen át. Megvizsgált még aznap és lámlám... ARCÜREGGYULLADÁS... kaptam rá antibiotikumot. Soha többet nem megyek vissza az egykori háziorvosomhoz.
Nézd meg azért a tokodat, tükörben, és ha tudod, világíts bele egy elemlámpával. Vannak leghátul kis fehér pacák?
Szerintem is jobb, ha elmész holnap ügyeletre. Mondd el minden tünetedet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!