Mi bajom van? Kérlek mondjatok valamit ha tudtok
Gerincferdülésem van, azt mondták egyáltalán nem súlyos, de már minden izületem fáj. Hátamban a fájdalom el se múlik. Aztán a bőröm fáj a lábamon , meg a karomon, egyszerűen szúr ha hozzáérek. Úgy érzem az ételek 90%-ra allergiás vagyok. Elég sokszor hányom ki, hogy ne purcanjak ki a hasfájdalomtól. De persze pollen allergiám is van, amitől nem kapok levegőt(szerencsére most télen még elviselhető). Aztán mondjátok már meg mitől van, hogy reggelre szétrohad a szám, a félcentis lepedék haggyán a fogamon. De olyan büdös lesz reggelre a szobámban, hogy az valami katasztrófa. A korpára már 20 féle sampont kipróbáltam, még a Nizoral se segített, ami elvileg gombás fertőzésre jó, namind1. Szerintetek még élve elrohadok vagy már közeleg a halálom? Ezt a fájdalmat nem ajánlom senkinek, mert mentálisan is szétzúz.
19/F
Kedves Kérdező!
Megpróbálok segíteni.
Lenne pár kérdésem:
1. Fáradékonyságot észlelt?
2. Bőrkiütés?
3. (nagy légvételre) Szúró mellkasi fájdalom?
4. Vizelet elszíneződése?
5. Milyen a táplálkozása, mennyi húst eszik?
6. Láz?
7. Megnövekedett nyelv?
8. Milyen a mentális állapota?
9. Izomgyengeség?
10. Mikor kezdődtek a tünetek?
11. Torokszárazság?
12. Szemszárazság?
13. Testsúlyváltozás?
14. Kidülledt szemek?
Elnézést a sok kérdésért, várom válaszát, addig is jobbulást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!