Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi bajom van? Kérlek mondjatok...

Mi bajom van? Kérlek mondjatok valamit ha tudtok

Figyelt kérdés

Gerincferdülésem van, azt mondták egyáltalán nem súlyos, de már minden izületem fáj. Hátamban a fájdalom el se múlik. Aztán a bőröm fáj a lábamon , meg a karomon, egyszerűen szúr ha hozzáérek. Úgy érzem az ételek 90%-ra allergiás vagyok. Elég sokszor hányom ki, hogy ne purcanjak ki a hasfájdalomtól. De persze pollen allergiám is van, amitől nem kapok levegőt(szerencsére most télen még elviselhető). Aztán mondjátok már meg mitől van, hogy reggelre szétrohad a szám, a félcentis lepedék haggyán a fogamon. De olyan büdös lesz reggelre a szobámban, hogy az valami katasztrófa. A korpára már 20 féle sampont kipróbáltam, még a Nizoral se segített, ami elvileg gombás fertőzésre jó, namind1. Szerintetek még élve elrohadok vagy már közeleg a halálom? Ezt a fájdalmat nem ajánlom senkinek, mert mentálisan is szétzúz.

19/F

2010. dec. 14. 17:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Az orvosodnak is összefoglaltad ezeket így?
2010. dec. 14. 18:04
 2/2 Dr. Dav ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Megpróbálok segíteni.

Lenne pár kérdésem:

1. Fáradékonyságot észlelt?

2. Bőrkiütés?

3. (nagy légvételre) Szúró mellkasi fájdalom?

4. Vizelet elszíneződése?

5. Milyen a táplálkozása, mennyi húst eszik?

6. Láz?

7. Megnövekedett nyelv?

8. Milyen a mentális állapota?

9. Izomgyengeség?

10. Mikor kezdődtek a tünetek?

11. Torokszárazság?

12. Szemszárazság?

13. Testsúlyváltozás?

14. Kidülledt szemek?

Elnézést a sok kérdésért, várom válaszát, addig is jobbulást kívánok!

2010. dec. 14. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!