Mit csináljak, ha nagyon hullik a hajam? Mondjatok otthoni praktikákat erre kérlek!
Nem kellene hazalni, de egy vizsgalat szukseges lenne, hogy kideruljon, hogy testi okok vagy lelki okok miatt van ez a panaszod.
Ne egyel vitamint anelkul, hogy nincs megallapitva, hogy valoban hianyzik a szervezetedbol, mivel igy csak arthatsz ezzel.
Lehet egy belso betegseg is az okozoja, ami ugyan meg lappang, de mar a hajhullassal jelez Neked pl. hogy baj van.
Csalantea jot tesz, s ebben kellene mosni is a fejet, de menj el orvoshoz feltetlen!
Okozhat rossz fog is hajhullást!
Egy labort szerintem is kéne csináltatni,azzal nem veszítesz semmit és csak 10perc.Ha ott nem találnak semmit,akkor valószínű lelki okai vannak,akkor keress fel egy pszichiátriai szakrendelést.De oda ne menj egyedül(ez saját taasztalat).De ott feltesznek olyan kérdéseket amiből megmondják neked mi bajod,de a gyógyszert ne fogadd el.Kérdezd meg te magad,hogy tudnád ezt áthidalni.Nekem a jógázást és a meditálást ajánlották.Ezekhez megint nem kell sok idő,sem pénz.Este lefekvés előtt is megoldhatod.Nekem is hullott a hajam,de én tudtam mi a baj.Amióta fel tudom dolgozni a problémáimat minimálisra csökkent a hajhullásom!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!