Mit tehetnek? Kerlek mondjatok valami hasznosat, felek!
Arrol van szo,hogy egy par hete nagyon ingerult vagyok,faj a fejem illetve a szemem,raadasul a hajam is csomokban hull olyan szinten,hogy mindjart az utcara sem merek kimenni.Anyamnak szoltam(meg persze mutattam is) es nem hajlando semmit tenni!gyakorlatilag leszarja magasrol
mit tehetnek?segitsetek kerlek
Szia!
Hát menj el a háziorvosodhoz. Nem írtad, hogy fiú vagy vagy lány, hány éves vagy stb. A hajhullás akár gyulladás jele is lehet, de akármi, szóval én azt mondanám menj el a háziorvosodhoz, ő majd megmondja mi a baj.
festetést hanyagold, nameg dauert stb
hajpakolást kéne csinálnod, neten nézz utána mi való hulló hajra
vagy vegyél patikában hajregenerálószert.
Anyád mit csinál ilyenkor???
Menj minél hamarabb orvoshoz, lehet a stressztől is, de mitől vagy -ebben az esetben- stresszes?Lehet gyulladás, vagy még 1000 féle dolog.
Kedves Kérdező!
Kérem, válaszoljon néhány kérdésemre, AZONNAL!
Érzékelt valamit a leírtak közül?:
Kettőslátás
tapintásérzés csökkenése
fehér csíkok a körmön
látásromlás
hasi görcs, fájdalom
NAGYON SÜRGŐSEN VÁLASZOLJ, KÉRLEK! A TE ÉRDEKEDBEN!
a hasi gorcs az megvan,meg szemuveges vagyok kiskorom ota,ugy hogy a latasromlast nem vettem/vehettem eszre,de lehet h az is megvan;a kormeim toredeztek,ezert most le kellett vagnom(hosszu kormom volt eddig)
de miert kerdezte?Megijeszt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!