Mit tehetnek? Kerlek mondjatok valami hasznosat, felek!
Arrol van szo,hogy egy par hete nagyon ingerult vagyok,faj a fejem illetve a szemem,raadasul a hajam is csomokban hull olyan szinten,hogy mindjart az utcara sem merek kimenni.Anyamnak szoltam(meg persze mutattam is) es nem hajlando semmit tenni!gyakorlatilag leszarja magasrol
mit tehetnek?segitsetek kerlek
Kedves Kérdező!
AZONNAL fordulj orvoshoz! Ez itt nagyon fontos, nem játék! Sajnálom, ha megijesztelek, de itt most a legkisebb idő is számít!
Tehát menj el orvoshoz, akkor is, ha a szüleid nem engedik, mindenképpen, de nem kell elmondanod nekik, hogy leveleztél egy orvossal.
Tehát amilyen gyorsan csak tudsz, fordulj orvoshoz, írd le az összes tünetdet, amit most itt leírtál/leírtam és észrevetted, és mondd el az összeset, és egy szót adjál át az orvosodnak: TALLIUM
Mondd meg neki, h egy orvos üzeni. Venni fogja a lapot, remélem.
Szüleddel milyen viszonyban vagy?
Van ellenséged?
Nem szakítottál nemrég egy fiúval, aki nagyon dühös rád?
Kérlek, mindent írj le privátban, de a legfontosabb, hagy azonnal fordulj orvoshoz!! Mobilszámomat megírom privátban, bármikor írj, hogyha valami baj van!
Jobbulást kívánok!
És tényleg sürgősen orvos!
Dr. Dav!
Lehet, hogy igaza van, de azért ennek az esélye nem túl nagy szerintem. A fokhagyma szagú lehelet viszont nagyon jellemző tünet lehetne. Ha Önnek igaza van akkor viszont nem a tünetekre tett kérdéseinek is igen komoly súlya van.
Én is azt mondom irány az orvos és a jelszó tallium!
Mi újság, hogy vagy, mi történt?
Egyébként a tüneteidet nemcsak tallium okozhatja, lehet egyszerű szomatizáció is.
Jobbulást!
Koszonom,kisse jobban vagyok.Voltam ez orvosnal,Revalidot irt fel illetve valami nyugtatot.
Ha a kezeles hatasara nem all meg a hajhullasom,elmegyek egy reszletes kivizsgalasra.
Koszonok mindent!
... Mondtad a többi tünetedet, a gyomorgörcsöt, a kettőslátást, a körömtöredezettséget, a dekoncentráltságot stb???
na és a jelszót?
Remélem, jobban leszel.
Mondtam,de nem igazan vette figyelembe...o az orvos...
Szerinte ez mind a stressztol van,en is remelem,hogy elmulik
HÁT...nem mondanám, hogy túl alapos...
mindenesetre, ha bármi baj van, vagy nem javulsz, esetleg romlik az állapotod, akkor írj, és elintézek neked egy jobb orvost, pár vizsgálatot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!