Mit tehetnek? Kerlek mondjatok valami hasznosat, felek!
Arrol van szo,hogy egy par hete nagyon ingerult vagyok,faj a fejem illetve a szemem,raadasul a hajam is csomokban hull olyan szinten,hogy mindjart az utcara sem merek kimenni.Anyamnak szoltam(meg persze mutattam is) es nem hajlando semmit tenni!gyakorlatilag leszarja magasrol
mit tehetnek?segitsetek kerlek
Igazabol nagy valtozast nem vettem eszre,az este peldaul roszul lettem.Talan annyit mondhatok,hogy nem hull mar annyira a hajam,de szerintem meg a mostani sem normalis,vagy lehet azert hull kevesebb,mert mar alig maradt valami...amugy koszonom az erdeklodest.
Hja es mar nem vagyok annyira stresszes hala a nyugtatoknak(itt nem valami eros nyugtatora kell gondolni)es a kozerzetem is javult.Tehat ilyen szempontbol jobban vagyok.
Az iskolaban meg mindig elegge szetszort vagyok,neha nem tudok figyelni,elrontok dolgozatokat,pedig tudom a lecket...
Leírnád pontosabban a rosszullétedet? Mit éreztél, milyen tüneteid voltak?
Az előző tanévben is ilyen voltál, vagy csak mostanában?
Mennyire kezdődött minden hirtelen? Vagy fokozatosan?
És tényleg fontos kérdés, hogy van-e, akivel rosszban vagy, vagy szakítottál-e fiúval, aki dühös le(hete)tt emiatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!