Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Lehet valami komolyabb bajom van?

Lehet valami komolyabb bajom van?

Figyelt kérdés

Augusztus 29.-én volt agyrázkódásom a foci meccsem közbe, nem emlékszem azóta se a meccsen mi történt, de azt mondják már az 5. percben bevertem a fejem viszont végig játszottam még 40 percet. A többiek azt mondták semmi nem látszódott rajtam tehát különösebben nem foglalkoztak vele, hogy történt volna valami komolyabb velem. A meccs után elvileg fogyasztottam alkoholt (1 sört), de nem emlékszem erre se.. Első kép, hogy haza értem miután anyu is kiszúrta h gond van bementünk a kórházba, ahol agyrázkódással benn maradtam éjjelre. Másnap haza engedtek, hogy menjek vissza majd 3 nap múlva. Vissza mentem megvizsgáltak nem talált semmi tehát elküldött megkaptam a zárójelentést, azzal voltam háziorvosnál ő se írt fel semmit, csak feküdnöm kellett. A hetet végig feküdtem minden javult, aztán hétvégére legyengültem 38,5-ös lázam volt, szédültem, fájt a fejem, a nyakam. 2 napos borogatás után vasárnap estére lement 37,2 re és mivel reggel se volt lázam elmentem suliba, de azóta ismét fáj a fejem, lázam nincs csak hőemelkedésem. Ami a leginkább aggaszt, hogy 1 hete teljesen sűrű zöld az orr váladékom. Pár napja ki vagyok száradva pedig iszok rendesen.. Bocsi, hogy ennyire hosszú lett, de mindent leakartam írni :)

17/F

2012. szept. 11. 16:42
 1/3 anonim válasza:
Szerintem komoly bajt jelenthet a zöld váladék,mert az nem nátha miatt folyik az orrodból.Menj vissza az orvoshoz,hogy csináljon egy komoly ki vizsgálást,nehogy megjárd!!!
2012. szept. 13. 08:09
 2/3 Colonel Simi válasza:
Szerintem komoly a dolog!
2012. szept. 13. 18:56
 3/3 Mammasita válasza:

Valószínűleg a két dolognak semmi köze egymáshoz!

A tény az, hogy nem vagy egészséges!

Ilyenkor pedig nem agyalni, meg kombinálni kell, hanem minél hamatabb elmenni a háziorvoshoz.

2012. szept. 14. 05:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!