Hanytatas - Lehet belole komolyabb bajom?
erre nem kéne, hogy rászokj, igenis adódnak komolyabb problémák. mit gondolsz hány buliemaias modell hal meg, amiatt amit a testukkel tesznek?
hányás után legyengül a szervezet, folyaekot és sót pótolni kell. ha te magadnak idézed elő, szerinted jó dolog?
figyelj nekem is volt egy éve ilyen idöszakom, mindenáron fogyni akartam.
vagy fogadd el magad, vagy járj el futni esténként és egyél egészségesebb kajakat, mertékkel...
de a hanytatasban az a rossz, hogy senki nem veszi észre a családban, azt látják eszel rendesen.
amúgy ha fogysz tőle, a menszeszed ki fog maradni, és a háztartásod is felborul
"jarok futni, rengeteget mozgok es sportolok... semmi haszna... az allam meg nem ad ra lehetoseget, hogy egeszsegesen eljek es egyek... nem is nagyon szoktam enni, csak ram jon neha az ehetnek, es akkor magamhoz kepest sokat eszem, ezert hanyok. nem erdekel, ha tonkre megyek is bele, en igy nem erzem jol magam...-_-"
Segíts magadon, isten is megsegít! Menj dolgozni, ha kell 3 műszakban, oszt lesz lehetőséged egészségesen enni. AMúgy pedig, ha minden nap ötször ennél, akár pár falatot, normális kaját (kevés mennyiségnél nem sok pénz), és sportolnál, akkor fogynál.
Ilyen hozzáállással viszont sosem fogsz lefogyni, csak bele fogsz halni a hülye fogyókúrádba. Igaz, akkor meg lenne oldva a gondod.. ostoba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!