David_Hustler kérdése:
Ez most akkor mi lehet?
Figyelt kérdés
A mai napon a délelőtt folyamán ettem 1 db. túrórudit meg 1db virslit együtt, meg rá 5 percre győri édes keksz-et. Ez volt kb. 3 órája, és 2 órája elég erősen egyik pillanatról a másikra begörcsölt a gyomrom és azóta szúr, görcsöl.(pontosabban a gyomrom alatt kicsivel) A vakbélgyulladás tüneteit nem véltem felfedezni, mert rendesen tudtam ebédelni(babfőzeléket ettem) és minden rendben van, csak így a fájdalom miatt nem tudok kiegyenesedni meg nehezebben tudok mély levegőt venni a görcs miatt. Nem hánytam, nem ment a hasam(szilárd áll.), és nem jelentkezett étvágytalanság sem. Székrekedésem sincs. Ezek alapján mi lehet a bajom? Orvoshoz nem nagyon akarnék menni .. 16/F Köszi2012. aug. 28. 14:56
1/4 anonim válasza:
Azt, hogy mi bajod, mi sem fogjuk tudni, de ha egy tanácsot elfogadsz: próbálj meg sok folyadékot inni.
2/4 Shamandalie válasza:
Túlehetted magad, előfordul.
3/4 anonim válasza:
Vagy a túrórudi vagy a virsli lehet a ludas. Ebben a melegben mindkettő könnyen megromlik.
4/4 anonim válasza:
néha tejtermékek okozhatnak bélgörcsöt. pl túrórudi, vagy a babfőzelékben esetleg tejföl.
nálam igazából a tejföl akkor okoz bélgörcsöt, ha a tejfölt hidegen a meleg ételre teszem, de csak akkor...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!